حمله داعش به جنوب کرکوک؛ 4 غیر نظامی کشته و زخمی شدند

شنبه 8 آبان 1400
16:31
حمله داعش به جنوب کرکوک؛ 4 غیر نظامی کشته و زخمی شدند تروریست‌های داعش به جنوب استان کرکوک حمله کردند که در پی آن ۲ غیرنظامی کشته، دو نفر زخمی و یک نفر نیز ناپدید شده است.

العالم - عراق

منابع خبری عراقی از حمله گروه تروریستی داعش به منطقه العباسیه واقع در جنوب استان کرکوک خبر دادند.

کانال تلگرامی صابرین نیوز گزارش داد که در پی این حمله، دو غیر نظامی کشته، دو نفر زخمی و یک نفر نیز ناپدید شده است.

عناصر داعش به تازگی در استان دیالی واقع در شرق عراق به روستای «الرشاد» واقع در شهرستان المقدادیه حمله کردند.

این حملات با سلاح نیمه سنگین و سبک صورت گرفت و در پی آن ۱۳ نفر کشته و ۱۰ نفر زخمی دیگر نیز زخمی شدند. پس از این حمله، تجهیزات نظامی وارد این روستا شد تا وضعیت امنیتی کنترل شود و تروریستها نیز فرار کردند.

در همین ارتباط، منابع آگاه امنیتی دهم مهر ماه گذشته از تجهیز تروریست‌های داعش در استان‌های صلاح‌الدین و کرکوک به سلاح‌های پیشرفته آمریکایی و روسی خبر دادند.

این منابع تاکید کردند که اطلاعاتی در دست دارند که نشان می‌دهد، گروهک‌های تروریستی وابسته به داعش در این دو استان به سلاح‌های مدرن تجهیز شده‌اند.

این منابع تاکید کردند که سلاح‌های این افراد شامل تیربارهای M16 مجهز به دوربین‌های دید در شب، BKC ساخت آمریکا و روسیه، آرپی‌جی-۷ و سلاح‌های تک‌تیراندازی پیشرفته و ... است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد