حمله داعش به جنوب کرکوک؛ 4 غیر نظامی کشته و زخمی شدند

شنبه 8 آبان 1400
16:31
حمله داعش به جنوب کرکوک؛ 4 غیر نظامی کشته و زخمی شدند تروریست‌های داعش به جنوب استان کرکوک حمله کردند که در پی آن ۲ غیرنظامی کشته، دو نفر زخمی و یک نفر نیز ناپدید شده است.

العالم - عراق

منابع خبری عراقی از حمله گروه تروریستی داعش به منطقه العباسیه واقع در جنوب استان کرکوک خبر دادند.

کانال تلگرامی صابرین نیوز گزارش داد که در پی این حمله، دو غیر نظامی کشته، دو نفر زخمی و یک نفر نیز ناپدید شده است.

عناصر داعش به تازگی در استان دیالی واقع در شرق عراق به روستای «الرشاد» واقع در شهرستان المقدادیه حمله کردند.

این حملات با سلاح نیمه سنگین و سبک صورت گرفت و در پی آن ۱۳ نفر کشته و ۱۰ نفر زخمی دیگر نیز زخمی شدند. پس از این حمله، تجهیزات نظامی وارد این روستا شد تا وضعیت امنیتی کنترل شود و تروریستها نیز فرار کردند.

در همین ارتباط، منابع آگاه امنیتی دهم مهر ماه گذشته از تجهیز تروریست‌های داعش در استان‌های صلاح‌الدین و کرکوک به سلاح‌های پیشرفته آمریکایی و روسی خبر دادند.

این منابع تاکید کردند که اطلاعاتی در دست دارند که نشان می‌دهد، گروهک‌های تروریستی وابسته به داعش در این دو استان به سلاح‌های مدرن تجهیز شده‌اند.

این منابع تاکید کردند که سلاح‌های این افراد شامل تیربارهای M16 مجهز به دوربین‌های دید در شب، BKC ساخت آمریکا و روسیه، آرپی‌جی-۷ و سلاح‌های تک‌تیراندازی پیشرفته و ... است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران