پرواز بمب‌افکن‌ راهبردی آمریکا بر فراز منطقه خاورمیانه و خلیج‌فارس

يکشنبه 9 آبان 1400
07:52
پرواز بمب‌افکن‌ راهبردی آمریکا بر فراز منطقه خاورمیانه و خلیج‌فارس فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا، سنتکام، از پرواز بمب‌افکن راهبردی «بی-۱ بی» در منطقه تحت پوشش این فرماندهی در خاورمیانه و خلیج فارس خبر داد.

العالم - امریکا

سنتکام در بیانیه‌ای اعلام کرد: گشت‌های حضوری و پرواز بمب افکن بی-۱بی نیروی هوایی آمریکا به همراه جنگنده‌هایی از کشورهای شریک ایالات متحده در منطقه تحت پوشش این مرکز 5 ساعت به درازا کشیده شده است .

ژنرال کنت مک‌کنزی، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده در این زمینه گفت : ماموریت گروه ضربت بمب افکن که پنجمین ماموریت در منطقه عملیاتی فرماندهی مرکزی ایالات متحده در سال جاری محسوب می شود، این بود که پیام روشنی از اطمینان خاطر ارائه کند.

ژنرال کنت مک‌کنزی افزود : ما باهم قوی‌تر هستیم و آمادگی نظامی برای هرگونه احتمال یا ماموریت، از پاسخ به بحران گرفته تا تمرینات چندجانبه ، تا گشت‌های حضوری یک روزه مانند این٬ به مشارکت‌های قابل اعتماد بستگی دارد.
سنتکام می‌گوید در این گشت زنی پنج ساعته، جنگنده‌هایی از بحرین، مصر، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی با پرواز بر فراز حریم هوایی خود به این گشت زنی پیوستند.

طبق این بیانیه، بمب‌افکن «بی-۱ بی» گشت زنی بدون توقف پنج ساعته خود را از اقیانوس هند آغاز کرد و پیش از خروج از منطقه بر فراز خلیج عدن، تنگه باب المندب، دریای سرخ، کانال سوئز، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان پرواز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند