نماینده سازمان ملل: حمدوک همچنان در حبس خانگی به سر می‌برد

يکشنبه 9 آبان 1400
14:57
نماینده سازمان ملل: حمدوک همچنان در حبس خانگی به سر می‌برد نماینده ویژه سازمان ملل در سودان اعلام کرد، نخست وزیر این کشور همچنان در حبس خانگی است.

العالم - آفریقا

به گزارش سایت شبکه خبری روسیا الیوم، فولکر پرتس، نماینده ویژه سازمان ملل به سودان خاطرنشان کرد: با عبدالله حمدوک، نخست وزیر سودان راه‌های موجود برای پشت سر گذاشتن بحران کنونی در این کشور را مورد بررسی قرار دادیم.

وی در صفحه کاربری خود در توییتر نوشت: کمی قبل با عبدالله حمدوک دیدار کردم و نخست وزیر غیرنظامی سودان که توسط نظامیان برکنار شده، در وضعیت خوبی به سر می‌برد؛ اما وی همواره در حبس خانگی است.

نماینده سازمان ملل در سودان همچنین تصریح کرد: گزینه‌های میانجیگری و راه‌های پیش روی سودان را مورد بررسی قرار دادیم و من با سایر ذی‌نفعان سودانی به این تلاش‌ها ادامه خواهم داد.

هزاران شهروند سودانی هفته گذشته در اعتراض به کودتای تحت رهبری عبدالفتاح البرهان که دولت عبدالله حمدوک، نخست وزیر این کشور را منحل کرد، تظاهرات کردند که این اقدام کشورهای غربی را به متوقف کردن ارائه کمک‌ها وا داشت.

تظاهرات روز شنبه تحت عنوان "تظاهرات میلیونی ۳۰ اکتبر" در مخالفت با تصمیمات عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای نظامی و با درخواست برای واگذاری قدرت به غیرنظامیان برگزار شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد