صدور حکم بازداشت 5 نفر دیگر از حزب القوات اللبنانیه به خاطر حوادث بیروت

دوشنبه 10 آبان 1400
22:46
صدور حکم بازداشت 5 نفر دیگر از حزب القوات اللبنانیه به خاطر حوادث بیروت
شبکه خبری المنار خبر داد که حکم بازداشت پنج نفر دیگر از اعضای حزب «القوات اللبنانیه» صادر شده است.

العالم - لبنان

تحقیقات درباره کشتار منطقه «الطیونه» واقع در بیروت همچنان ادامه دارد.

شبکه خبری المنار به نقل از منابع آگاه خبر داد که درباره کمین الطیونه، حکم بازداشت پنج نفر دیگر از اعضای حزب «القوات اللبنانیه» صادر شده است.

در همین ارتباط، حکم احضار سمیر جعجع رئیس حزب القوات اللبنانیه هم سوم آبان ماه جاری به خاطر جنایت اخیر در بیروت صادر شد.

اخیرا در تیراندازی تک‌تیراندازان به سمت هوادران حزب‌الله و جنبش «امل» در الطیونه بیروت هفت نفر شهید و چندین نفر دیگر زخمی شدند. برآوردها نشان می‌دهد که این کمین از پیش طراحی شده بوده و یکی از مسؤولان حزب القوات یک روز قبل از حادثه در منطقه حاضر شده و بر آمادگی‌ها برای کمین نظارت کرده بود.

در همین ارتباط، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی اخیر خود حزب القوات را بزرگترین تهدید برای مسیحی‌های لبنان خواند و گفت، هدف این حزب کشاندن لبنان به جنگ داخلی است.

«فیصل کرامی» نماینده پارلمان لبنان از فراکسیون «اللقاء التشاوری» در واکنش به اتفاقات اخیر بیروت تأکید کرد، علیرغم تلاش‌های برخی‌ها برای معرفی جعجع به عنوان یک دولتمرد، حادثه الطیونه چهره واقعی وی را آشکار کرد.

کرامی گفت: این همان سمیر جعجع واقعی است؛ جنایتکار، قاتل و تک‌تیراندازی که از فرصت‌ها برای دستاوردها سیاسی استفاده می‌کند و لو به قیمت ریختن خون. یک قاتل و جنایتکار شایسته عفو نیست و جعجع مسؤول وضعیتی است که اکنون در لبنان دچار آن هستیم.

وی در پایان ضمن اعلام اینکه به دستگاه قضایی و ارتش لبنان اطمینان دارد، خواستار تحقیقات سریع و شفاف شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم