خبر فوری:

معاون اشرف غنی: «خلیلزاد» برای طالبان و حقانی لابی می‌کند

سه شنبه 11 آبان 1400
12:03
معاون اشرف غنی: «خلیلزاد» برای طالبان و حقانی لابی می‌کند «امرالله صالح» نوشت: در حالی که افغان‌ها با تراژدی بزرگ روبرو هستند، خلیلزاد (نماینده پیشین آمریکا در امور افغانستان) با خوشحالی با طالبان و شبکه حقانی لابی می‌کند. خلیلزاد بخش‌هایی از توافق دوحه را مخفی نگه داشته بود.

العالم - جهان اسلام

«امرالله صالح» معاون اول رئیس جمهور پیشین افغانستان در واکنش به اظهارات اخیر خلیل زاد گفت که وی بخش‌هایی از توافق دوحه را تا پایان مخفی نگه نداشت.

وی در حساب توئیتری خود نوشت که خلیل زاد همچنان با خوشحالی برای طالبان و شبکه حقانی لابی می‌کند.

صالح افزود: «در حالی که افغان‌ها با تراژدی و شکنجه بزرگ روبرو هستند، خلیلزاد را می‌بینیم که با خوشحالی با طالبان و شبکه حقانی لابی می‌کند.»

وی ادامه داد: «خلیلزاد بخش‌هایی از توافق دوحه را مخفی نگه داشته بود، اما چرا خوشحال است؟»

معاون رئیس‌جمهور پیشین افغانستان خاطرنشان کرد: «من با اشرف غنی تماس می‌گیرم، صوت‌های گفت‌وگو با خلیل زاد و سایر دیپلمات‌های خارجی مرتبط در مورد روند صلح برای مقابله با تبلیغات فزاینده مبنی بر این که همه تقصیرها از سوی افغانستان بوده، برای انتشار موجود است. می‌دانم که این نوارها وجود دارند».

خلیل زاد روز گذشته در یک مصاحبه، اشرف غنی را مسئول وضعیت کنونی افغانستان خوانده و گفته بود که او هرگز صلح را در اولویت قرار نداده است.

وی گفت: اشرف غنی محاسبات اشتباه از توان نیروهای کشورش داشت و فکر می‌کرد که آمریکا هرگز افغانستان را ترک نمی‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


جنگ آمریکا علیه ایران سایه گرانی را بر سفره انگلیسی‌ها سنگین‌تر کرد