سیلوهای موشکی چین با قابلیت اتمی، آمریکا را نگران کرده است

سه شنبه 11 آبان 1400
20:33
سیلوهای موشکی چین با قابلیت اتمی، آمریکا را نگران کرده است فدراسیون دانشمندان آمریکا اعلام کرد که چین پیشرفتی چشمگیر در ساخت سیلوهای مخفی موشکی در بخش غربی این کشور کسب کرده است.

العالم - آسیا

ساخت چند سیلوی موشکی در چین که قادر است، موشک‌های اتمی دوربرد را پرتاب کند، بر نگرانی آمریکا افزوده است.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» کارشناسان فدراسیون دانشمندان آمریکایی اعلام کردند که چین پیشرفتی چشمگیر در ساخت سیلوهای مخفی موشکی در بخش غربی این کشور داشته است.

«مت کوردا» و «هانس کریستنسن»، نویسندگان این گزارش که روز سه‌شنبه منتشر شد، نوشتند که میدان‌های سیلوی موشکی هنوز تا عملیاتی شدن کامل فاصله دارند و باید دید چین چگونه آنها را مسلح و عملیاتی می‌کند.

با این حال، گزارش‌های اخیر از فعالیت‌های چین بر نگرانی مقامات آمریکایی در مورد پیشرفت سریع نظامی چین افزوده است. توسعه اولین میدان سیلو موشکی اواخر ژوئن گزارش شد. به دنبال گزارش دیگری از این سازمان که در ماه ژوئیه در مورد توسعه مشکوک چین برای دومین میدان سیلوی موشکی منتشر شد، فرماندهی راهبردی ایالات متحده در توییتر نوشت: «این دومین بار در دو ماه گذشته است که آنچه ما همیشه درباره تهدیدی فزاینده که جهان با آن روبه‌روست، مشخص شد».

دریاسالار«چارلز ریچارد» فرمانده مقر راهبردی ایالات متحده، در ماه اوت گفت که شاهد یک شکست راهبردی از چین هستیم. او گفت: «رشد انفجاری و نوسازی نیروهای اتمی و متعارف چین می‌تواند چیزی باشد که من آن را نفس گیر توصیف می‌کنم».

تصاویر ماهواره‌ای تجاری تحلیل شده‌ نیز نشان می‌دهد چینی‌ها در حال ساخت تقریباً ۳۰۰ سیلوی موشکی جدید هستند.

این در حالی است که ایالات متحده به تازگی گفت که چین یک موشک ابرفراصوت را آزمایش کرد. «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک آمریکا آن را بسیار نگران کننده خواند. وی همچنین گفت که توانمندی‌های نظامی چین بسیار بیشتر از آن است.

با این حال، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که آزمایش ماه اوت فضاپیما بود، نه موشک.

سی‌ان ‌ان در انتهای این گزارش نوشت، چین مدت‌هاست که به سیاست بازدارندگی حداقلی متعهد شده است، به این معنی که زرادخانه اتمی خود را در حداقل سطح لازم برای بازدارندگی دشمن از حمله نگه می‌دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو