نیروهای یمن به فاصله ۱۰ کیلومتری مأرب رسیدند

چهارشنبه 12 آبان 1400
10:31
نیروهای یمن به فاصله ۱۰ کیلومتری مأرب رسیدند نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در ادامه پیشروی به سمت شهر مأرب، به ۱۰ کیلومتری ورودی جنوبی این شهر رسیدند.

العالم _ یمن

نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ۱۰ کیلومتری ورودی جنوبی شهر مأرب رسیده و نبرد آن‌ها با نیروهای دولت هادی در حال حاضر در منطقه العمود متمرکز است.

وبگاه «کریتر اسکای» گزارش کرد که درگیری بین نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با نیروهای هادی در حال حاضر به ۱۰ کیلومتری منطقه الفلج واقع در ورودی جنوبی شهر مأرب رسیده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی پس از آزادسازی بخش‌های وسیعی از استان مأرب سعی دارند، شهر مأرب را نیز آزاد کنند.

روز سه‌شنبه (دیروز) «یحیی سریع» سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که تا آزادسازی کامل استان مأرب تنها دو شهر باقی مانده است.

وی گفت: در مرحله دوم عملیات ربیع النصر مناطق الجوبه و جبل مراد در مأرب تا مساحتی بالغ بر ۱۱۰۰ کیلومتر مربع، آزاد شد و با آزادی این مناطق نیروهای مسلح به یاری خداوند متعال همه مناطق استان مأرب به جز الوادی و شهر مأرب را آزاد کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: هم جنگ را باختید، هم انتخابات را


آغاز فاز عملیاتی برنامه ملی مدیریت مصرف انرژی با دستور پزشکیان


رسانه‌های آمریکایی: ونس هدایت تلاش‌های پشت‌پرده برای دستیابی به توافق با ایران را بر عهده دارد


فاجعه میناب یادآور دردناک پیامدهای ویرانگر مناقشه است


آوار پیامدهای جنگ علیه ایران در آمریکا و اسرائیل+ فیلم


المپیاد فناوری ۲۰۲۶ تهران؛ میدان رقابت نخبگان از هوش مصنوعی تا ربات‌های جنگجو+فیلم


حملات موشکی و پهپادی گسترده یمن به فرودگاه ملک خالد و تاسیسات نفتی عربستان


3 جنجال اجتماعی در "عالمـْــــــکم"؛ از اشک کودکان فلسطینی تا اعتراض به ممنوعیت حجاب+ فیلم


فواد حسین: عراق صادرات نفت از طریق تنگه هرمز را از سرگرفته‌ است


انفجار مهيب در نجران عربستان