جاده‌های شمال در برف و باران / توصیه راهداری به احتیاط هنگام تردد و اقدامات پیشگیرانه

شنبه 15 آبان 1400
10:32
جاده‌های شمال در برف و باران / توصیه راهداری به احتیاط هنگام تردد و اقدامات پیشگیرانه سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای از بارش برف و باران در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین- رشت خبر داد.

العالم ـ ایران

بنابر گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، تغییرات جوی در جاده‌های کشور مربوط به روز شنبه ( ۱۵ آبان‌ماه) حاکی از بارش شدید باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت و بارش برف در ارتفاعات است.

بنابر این گزارش، امروز در استان‌های قزوین، البرز، تهران، قم، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، نوار غربی یزد، ارتفاعات کرمان، شمال فارس، غرب و شمال سمنان، بارندگی‌ها به شکل برف و باران است.

سازمان راهداری تصریح کرد: بارش برف و باران در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین- رشت طی امروز (شنبه) ادامه خواهد داشت.

سازمان راهداری با توصیه به احتیاط لازم هنگام تردد و انجام اقدام‌های پیشگیرانه، از مردم خواست تا برای کسب آخرین اطلاعات از وضعیت راه‌ها با سامانه اطلاع رسانی ۱۴۱ تماس بگیرند.

این سازمان از آمادگی کامل راهدارخانه‌ها و هماهنگی برای استقرار ماشین‌آلات راهداری خبر داد.

آخرین وضعیت محورهای شمالی حاکی از تردد روان در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه و آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین- رشت (رفت و برگشت) است.

آخرین وضعیت ترافیکی سایر محورها نیز حاکی از ترافیک سنگین در آزادراه قزوین- کرج حدفاصل پایانه «شهید کلانتری» تا پل فردیس و ترافیک سنگین در در برخی از مقاطع محور شهریار- تهران است.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو