دریادار ایرانی: جمهوری اسلامی ایران حرف‌های زیادی در صحنه نبرد برای گفتن دارد

يکشنبه 16 آبان 1400
21:38
دریادار ایرانی: جمهوری اسلامی ایران حرف‌های زیادی در صحنه نبرد برای گفتن دارد فرمانده نیروی دریایی ارتش هدف از برگزاری رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش را هماهنگی بین نیروها دانست و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران حرف‌های زیادی در صحنه نبرد و عملیات برای گفتن دارد.

العالم - ایران / سیاسی

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش، هدف از برگزاری رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ را هماهنگی بین نیروها و انتقال دانش و تجارب به عناصر جوانی که در بدنه عملیاتی نیروی‌های چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران مشغول انجام وظیفه هستند، دانست.

وی، اعلام توانمندی نیروهای مسلح و به طور خاص نیروی دریایی راهبردی ارتش در تأمین امنیت منافع کشور و آشنایی کارکنان جوان با صحنه‌های واقعی نبرد را از دیگر اهداف این رزمایش برشمرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به مأموریت ناوگروه‌های مختلف نیروی دریایی ارتش در مقابله با تروریسم و دزدی دریایی و اسکورت کشتی‌های تجاری و نفت‌کش، گفت: همرزمان من در نیروی دریایی ارتش با انجام اسکورت شناورها و نفتکش‌ها و همچنین کشتی‌های تجاری، شاهرگ اقتصادی کشور را در امنیت کامل قرار داده‌اند.

امیر دریادار ایرانی با بیان اینکه ما برای همه کشورهای دوست عزیز و برادر این پیام را داریم که آنها بدانند امروز جمهوری اسلامی ایران حرف‌های زیادی در صحنه نبرد و عملیات برای گفتن دارد، تصریح کرد: به همگان این پیام را می‌دهیم که هرگاه با ایرانی‌ها با احترام صحبت شود قطعاً ایرانی‌ها نیز با احترام برخورد خواهند کرد و اگر غیر از این باشد، یقینا با پاسخ قاطع مواجه خواهند شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد