انفجار خوردرو در عدن؛ خبرنگار زن باردار یمنی کشته شد

چهارشنبه 19 آبان 1400
11:06
انفجار خوردرو در عدن؛ خبرنگار زن باردار یمنی کشته شد یک خبرنگار زن باردار یمنی و فرزندش در پی انفجار یک بمب دست‌ساز در خودروی شخصی آنها، در شهر «عدن» در جنوب این کشور کشته شد.

العالم ـ یمن

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» روز چهارشنبه به نقل از مقامات یمنی اعلام کرد که «راشا عبدله» ( Rasha Abdalla) خبرنگار زن یمنی که برای شبکه ماهواره‌ای «الشرق» مستقر در امارات فعالیت می‌کرد، باردار بود.

این خبرنگار و فرزندش «جواد» در این انفجار در دم جان باختند و همسرش «محمود العطومی» ( Mahmoud al-Attomy) که او نیز روزنامه‌نگار بود، به شدت مجروح شده و به بیمارستان منتقل شده است.

هیچ گروهی مسوولیت این حمله را که دیروز رخ داد، بر عهده نگرفته است. مقامات مستقر در عدن گفتند که تحقیقات در این زمینه آغاز شده است.

به گفته این مقامات، بمب‌ دست‌ساز در خودروی خانواده این خبرنگار یمنی که در حال مراجعه به پزشک بودند، کار گذاشته شده بود.

شهر بندری عدن در جنوب یمن در سالهای اخیر تحت کنترل و اشغال نیروهای عبدربه منصور هادی دولت مستعفی و فراری یمن که از سوی ائتلاف عربی - آمریکایی به رهبری عربستان حمایت می شوند، قرار دارد که همواره شاهد درگیریهای متعددی نظامی بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد