دیدار معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان با همتای اسپانیایی خود

جمعه 21 آبان 1400
18:57
علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان امروز در مادرید با خانم آنخلس مورنو همتای اسپانیایی خود دیدار و گفتگو کرد.

العالم - ایران / سیاسی

علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان امروز در مادرید با آنخلس مورنو همتای اسپانیایی خود دیدار و درباره موضوعات گسترده‌ای از روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور گفتگو کرد.

در این نشست طرفین همچنین از مواضع یکدیگر در خصوص تحولات آمریکای لاتین، خاورمیانه و افغانستان آگاه شدند و بر ضرورت گسترش تعامل و همکاری‌های دیپلماتیک در این خصوص تاکید کردند.

در پایان این دیدار باقری از همتای خود برای برگزاری دور جدید رایزنی‌های سیاسی بین دو کشور در آینده نزدیک در تهران دعوت کرد که مورد استقبال وی قرار گرفت.

معاون وزیر خارجه اسپانیا پس از دیدار با همتای ایرانی خود در توییتی نوشت: "دیدار پرثمری با همتای ایرانی‌ام علی باقری‌کنی جهت تقویت روابط دوجانبه و گفتگو‌های سیاسی‌مان داشتم، ما همچنین مسائل دوجانبه، توافق هسته‌ای برجام و مسائل منطقه‌ای از جمله وضع افغانستان را مورد بررسی قرار دادیم‌".

باقری طی چهار روز اخیر با مقامات چهار کشور اروپای غربی شامل فرانسه، آلمان، انگلیس و اسپانیا دیدار داشته است و امشب به تهران باز می‌گردد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان


صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"