خبر فوری:

رزمایش نیروهای ترکیه و گرجستان در نقاط مرزی

شنبه 22 آبان 1400
18:35
رزمایش نیروهای ترکیه و گرجستان در نقاط مرزی نیروهای ارتش ترکیه و گرجستان یک رزمایش را با هدف افزایش آمادگی‌های امنیتی در نقاط مرزی مشترک برگزار کردند.

العالم - ترکیه

رسانه‌ها از برگزاری یک رزمایش بین نیروهای ترکیه و گرجستان در نقاط مرزی دو طرف خبر دادند.

به نوشته وبگاه «المانیتور» این رزمایش از روز جمعه بین نیروهای ارتش گرجستان و پلیس مرزی این کشور با تیپ ۲۵ ارتش ترکیه در نقاط مرزی بین دو کشور شروع شد. در این رزمایش نیروهای حاضر، تمرین شبیه سازی شده مقابله با مهاجران غیر قانونی و قاچاق احشام در نقاط مرزی را برگزار کردند.

وزارت امور داخلی گرجستان هدف از برگزاری این رزمایش را تبادل تجربیات با نیروهای ترکیه به ویژه در امور امنیتی اعلام کرد. گرجستان واقع در منطقه قفقاز در دریای سیاه قرار دارد و از شمال شرقی هم مرز با ترکیه است. گرجستان علاوه بر ترکیه با ارمنستان، جمهوری آذربایجان و روسیه نیزهم مرز است

المانیتور نوشت، ترکیه به تازگی همکاری نظامی با گرجستان را افزایش داده است. این کشور چندی قبل همراه نیروهای جمهوری آذربایجان رزمایش پنج روزه‌ای را برگزار کرد. این تحرکات نظامی و حمایت بی وقفه از باکو، موجب نگرانی ایران شد.

اتحاد ترکیه و گرجستان می‌تواند توجه روسیه را نیز جلب کند. گرجستان و روسیه در سال ۲۰۰۸ باهم جنگیدند که طی آن روسیه با موفقیت مناطق جدا شده از گرجستان، اوستیای جنوبی و آبخازیا را باهم ترکیب کرد. روسیه و گرجستان همچنان فاقد روابط رسمی هستند، اگرچه تلاش‌ها برای عادی سازی روابط در سال‌های اخیر نتایجی را به همراه داشته است.

به گزارش فارس، گرجستان در حال حاضر هم در ناتو و هم در اتحادیه اروپا، به عنوان عضو ناظر حضور دارد و اگر چه از این حیث، در مقایسه با کشور مهم دیگر دریای سیاه یعنی اوکراین، موقعیت بهتری دارد، اما هنوز هم از بابت واکنش های روسیه آسوده خاطر نیست و احساس نگرانی می‌کند.

ترکیه اخیرا با فروش پهپادهای نظامی خود به اوکراین و لهستان، نشان داد که قصد دارد در حوزه دریای سیاه و بالکان، نفوذ وبیشتری داشته باشد و بعید نیست که در تداوم این مسیر، گرجستان را نیز به خرید پهپاد، ترغیب کند.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی