ساکنان یک روستا در الحسکه سوریه، کاروان آمریکایی را مجبور به عقب‌نشینی کردند

دوشنبه 24 آبان 1400
19:06
ساکنان یک روستا در الحسکه سوریه، کاروان آمریکایی را مجبور به عقب‌نشینی کردند
ساکنان روستای «تل احمد» با کمک ارتش سوریه اجازه ندادند یک کاروان نظامی متعلق به نظامیان تروریست آمریکایی، از این روستا عبور کند.

العالم - سوریه

ساکنان روستای «تل احمد» در شمال شرق سوریه اجازه ندادند که یک کاروان نظامی متعلق به نظامیان تروریست آمریکایی از این روستا عبور کند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد، ساکنان این روستا که در استان الحسکه قرار دارند با کمک ارتش سوریه کاروان آمریکایی را مجبور به عقب‌نشینی کردند.

این کاروان شامل خودروهای زرهی بود که اهالی روستا از عبور آن از جاده‌ای که از آن عبور می‌کند، ممانعت کردند.

این در حالی است که نیروهای ارتش سوریه در اوایل آبان ماه جاری در یکی از ایست‌بازرسی‌های جاده الحسکه-رقه-حلب از عبور کاروان آمریکا جلوگیری کردند.

افسران و سربازان ایست‌بازرسی «الکازیه» در نزدیکی منطقه «دمخیه صغیره» در جنوب شهر القامشلی (شمال استان الحسکه) راه یک کاروان نظامی ارتش آمریکا را سد کردند و به آن اجازه ورود به مناطق تحت کنترل دمشق را ندادند.

منابع مذکور در ادامه اضافه کردند که کاروان آمریکا متشکل از پنج خودروی زرهی بوده که تعداد زیادی نظامی آمریکایی سرنشسن آن بودند.

اشغال مناطق شرق سوریه توسط نظامیان آمریکایی خشم اهالی منطقه و همزمان توسعه دامنه مقاومت مردمی علیه اقدامات‌ این نیروها را به همراه داشته است.

آمریکا در چند نقطه از منطقه «الجزیره» سوریه به‌ویژه در میدان‌های نفتی و گازی این کشور با هدف سرقت و قاچاق منابع پایگاه ایجاد کرده است.

واشنگتن با پشتیبانی شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) ماهانه منابع استخراج‌شده از میدان‌های مذکور را به پایگاه‌های خود در کشورهای مجاور قاچاق می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد