قرداحی: نمی‌خواهم استعفایم مانند تیر هوایی بی‌فایده باشد/ آماده هرگونه راه حلی است که به نفع لبنان باشد

سه شنبه 25 آبان 1400
02:31
قرداحی: نمی‌خواهم استعفایم مانند تیر هوایی بی‌فایده باشد/ آماده هرگونه راه حلی است که به نفع لبنان باشد وزیر اطلاع‌رسانی لبنان گفت که نمی‌خواهد استعفای وی مانند تیر هوایی باشد که به هیچ راه حلی منجر نشود.

العالم-لبنان

جرج قرداحی» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان که به دلیل اظهاراتش درباره جنگ یمن تحت فشار عربستان قرار گرفته است، اعلام کرد که استعفای او باید به حل بحران ریاض و بیروت کمک کند.

وزیر اطلاع‌رسانی لبنان گفت که «نمی‌خواهد استعفای وی مانند تیر هوایی باشد که به هیچ راه حلی منجر نشود».

قرداحی که با شبکه لبنانی «ام تی وی» گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «من دغدغه‌های مردم لبنان را درک می کنم و وزارتخانه ملک شخصی من نیست و اصراری به ماندن در آن ندارم».

قرداحی تصریح کرد: «در خصوص موضوع استعفا پس از بروز بحران دیپلماتیک بین لبنان و کشورهای حوزه خلیج فارس بر سر اظهاراتش گفت که آماده هرگونه راه حلی است که به نفع لبنان باشد و روابط لبنان با کشورهای حوزه خلیج (فارس) را احیا کند».

وی پیشتر هم در سخنانی با اشاره به اقدامات تنش‌زای عربستان و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به دنبال اظهاراتش در راستای حمایت از یمن و انصارالله گفته بود که عربستان سعودی به دنبال باج خواهی است.

جرج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی لبنان که مجری شناخته شده در جهان عرب است، اخیرا در برنامه‌ای تلویزیونی با «بیهوده» خواندن جنگ عربستان سعودی علیه یمن، از نیروهای جنبش انصارالله یمن حمایت کرده و گفته بود که این نیروها نیز همانند حزب الله از خود و کشورشان حفاظت می‌کنند.

اقدامات ضد لبنانی عربستان سعودی بعد از آن اتخاد می شود که قرداحی رسما گفته که تحت فشار افراد و سفرا و سفارتخانه‌ها تن به عذرخواهی نخواهد داد و حقایق را خواهد گفت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم