پاشینیان: ارمنی‌ها آماده دفاع از سرزمین مادری خود باشند

سه شنبه 25 آبان 1400
20:05
پاشینیان: ارمنی‌ها آماده دفاع از سرزمین مادری خود باشند ​​​​​​​در پی درگیری‌های شدید مرزی امروز بین ایروان و باکو، نخست‌وزیر ارمنستان گفت در صورتی که تنش‌های فزاینده در مرز مشترک به درگیری آشکار منجر شود، مردم ارمنستان باید آماده دفاع از خانه‌ها و میهنشان باشند.

العالم - آسیا

در پی درگیری‌های امروز میان نظامیان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مرز دو کشور، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان گفت که در صورتی که تنش‌های فزاینده در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان به درگیری آشکار منجر شود، ارمنی‌ها باید آماده دفاع از سرزمین مادری‌شان باشند.

به گزارش شبکه «راشا تودی»، پاشینیان روز سه‌شنبه پس از وقوع درگیری‌ها در مرز مشترک، از هموطنان خود خواست تا به هم بپیوندند و از «وطن مقدس» خود محافظت کنند.

بر اساس اعلام وزارت دفاع ارمنستان، وضعیت در جهت شرقی منطقه مرزی به شدت متشنج است و نبردهای محلی جریان دارد که در طی آن دشمن از توپخانه، خودروهای زرهی و انواع سلاح‌های سبک استفاده می‌کند.

پارلمان ارمنستان هم اعلام کرده در درگیری‌های مرزی امروز بین این کشور با جمهوری آذربایجان، ۱۵ سرباز ارمنستانی کشته شدند.

وزارت دفاع ارمنستان همچنین خبر داده که دو موضع رزمی خود را از دست داده و ۱۲ سربازش به اسارت گرفته شده‌اند.

پیش‌تر، «آرمن گریگوریان» سخنگوی شورای امنیت ارمنستان گفت «از آنجایی که حمله به خاک ارمنستان انجام شد، از روسیه می‌خواهیم از تمامیت ارضی ارمنستان در چارچوب معاهده ۱۹۹۷ محافظت کند».

هر دو جمهوری شوروی سابق در تنش‌های اخیر انگشت اتهام را به سوی یکدیگر نشانه رفته‌اند. وزارت دفاع ایروان، جمهوری آذربایجان را به حمله به مواضع ارمنستان در امتداد مرز متهم می‌کند. در همین حال، باکو مدعی شده که در دفاع از خود عمل کرده و نیروهایش برای انهدام سلاح‌های ضد تانک و خمپاره‌ها وارد عمل شده‌اند.

گفته می‌شود درگیری‌های امروز بین دو طرف، شدیدترین درگیری‌ها از زمان امضای توافق آتش‌بس قره‌باغ در نوامبر گذشته است.

جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در تاریخ نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای نیکول پاشینیان رئیس‌جمهور ارمنستان، «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد