رئیس سازمان توسعه تجارت درگفتگو با العالم مطرح کرد:

صادرات 40 میلیارد دلاری ایران به کشورهای منطقه/ سوریه مشکلی با واردات خودروهای ایرانی ندارد/ برنامه تهران برای توسعه تجارت با اعضای شانگهای

چهارشنبه 26 آبان 1400
22:08
 صادرات 40 میلیارد دلاری ایران به کشورهای منطقه/ سوریه مشکلی با واردات خودروهای ایرانی ندارد/ برنامه تهران برای توسعه تجارت با اعضای شانگهای رئیس سازمان توسعه تجارت از صادرات 40 میلیارد دلاری کالا از سوی ایران به کشورهای منطقه خبر داد.

العالم – ایران/ اقتصادی

علیرضا پیمان پاک رئیس سازمان توسعه تجارت در گفت و گو با برنامه "من طهران" شبکه خبری العالم خاطرنشان کرد، 40 میلیارد دلار کالا صادر کرده ایم که عمده آن به عراق و کشورهای منطقه از جمله عراق، سوریه و ترکیه بوده است.

وی افزود: ایران موفقیت های زیاد تجاری در منطقه کردستان و جنوب عراق داشته است که یکی از برنامه های ما ایجاد خطوط تولید در این کشور می باشد.

رئیس سازمان توسعه تجارت در باره شایعات مطرح شده در خصوص مشکل صادرات خودرو به سوریه نیز اظهار داشت: سوریه هیچ مشکلی با واردات خودروهای ایرانی ندارد.

پیمان پاک همچنین اعلام کرد که وزیر بازرگانی ایران برای افتتاح مرکز تجاری در سوریه راهی دمشق خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد که برنامه ای برای گسترش تبادل تجاری با روسیه داریم و در تلاش برای توسعه تجارت با کشورهای همجوار از طریق پیمان شانگهای هستیم.

مشروح این گفت وگو متعاقبا منتشر خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد