موضع بحرین علیه حزب الله با چاشنی دخالت و تعیین تکلیف برای لبنانی‌ها

شنبه 29 آبان 1400
14:36
موضع بحرین علیه حزب الله با چاشنی دخالت و تعیین تکلیف برای لبنانی‌ها
وزیر خارجه بحرین در نشست منامه مدعی شد، راه‌حل بحران لبنان ابتدا باید از داخل این کشور و تغییر رفتار لبنانی‌ها در قبال حزب‌الله آغاز شود.

العالم _ بحرین

«عبداللطیف الزیانی» وزیر خارجه بحرین امروز (شنبه) در نشست امنیت منطقه‌ای موسوم به «گفت‌وگوهای ۲۰۲۱ منامه» به موضوع اختلاف اخیر میان لبنان و کشورهای حاشیه خلیج فارس پرداخت.

بر اساس گزارش «اسپوتنیک»، وی مدعی شد: حل بحران ابتدا باید از داخل لبنان و میان لبنانی‌ها باشد. ما می‌توانیم برای حصول راه‌حل در آینده کمک کنیم اما پس از آنکه لبنانی‌ها تمایل خود را به تغییر رفتار حزب‌الله، تغییر رفتار در لبنان و در کشورهای همسایه و نیز روابط لبنان با کشورهای دوست و برادر ابراز کنند .

الزیانی در ادامه ادعاهای خود گفت: بازنگری لبنانی‌ها در سیاست‌هایشان در قبال حزب‌الله و ایجاد راه برای اجرای تصمیمات در واقعیت، چالشی بزرگ برای آنهاست. دیدیم که حزب‌الله، سعودی‌ها را تهدید می‌کند.

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بویژه سعودی از آنجا آغاز شد که «جرج قرداحی» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن با بیهوده می‌خواند و خواستار پایان آن می‌شود.

در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند.

امارات، کویت و بحرین نیز در اقدامی مشابه سفرای خود از بیروت را فراخوانده و تأکید کردند که این اقدام آن‌ها به نشانه همبستگی با عربستان انجام شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فراجا در شرایط جنگی با اراده الهی، محکم و استوار ایستاد


تداوم یورش اشغالگران به کرانه باختری و بازداشت‌ فلسطینیان+فیلم


حملات هوایی و موشکی عربستان به مناطق مختلف یمن


سفیر ایران در ارمنستان: روابط تهران و ایروان نیازمند رایزنی‌های مستمر است


سرپرست وزارت دفاع: فرهنگ ایثار پشتوانه عزت و استقلال کشور است


قتل یک زن ژاپنی توسط نظامی آمریکایی؛ این جنایت اعتراض مردم را در پی داشت


کاریکاتور |ترامپ قاتل آزادی


کاریکاتور |ترامپ، چو تخته پاره بر موج!


دومین گروه از ورزشکاران کاروان پاراآسیایی ایران عازم ژاپن شدند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: بیش از ۵۰ یگان رزمی و پشتیبانی در مرزها، از شمال غرب تا غرب و جنوب غرب و از شرق تا جنوب شرق و سواحل مکران مستقر شده‌اند