سازمان ملل نسبت به اخراج پناهجویان افغان از تاجیکستان ابراز نگرانی کرد

شنبه 29 آبان 1400
20:37
سازمان ملل نسبت به اخراج پناهجویان افغان از تاجیکستان ابراز نگرانی کرد براساس اعلام کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل، در یازدهم نوامبر، ۱۱ مرد، زن و کودک افغان که در تاجیکستان پناهنده بودند، پیش از بررسی در مورد ادعای پناهندگی و حمایت، به افغانستان بازگردانده شدند.

العالم - جهان اسلام

کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل «UNHCR» از اخراج پناهجویان افغانستان توسط مقامات حکومت تاجیکستان ابراز نگرانی کرد.

براساس اعلام این نهاد، در یازدهم نوامبر، ۱۱ مرد، زن و کودک افغان که در تاجیکستان پناهنده بودند، پیش از بررسی در مورد ادعای پناهندگی و حمایت، به افغانستان بازگردانده شدند.

کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل همچنین نگران افزایش موانع برای شهروندان افغانستان در تاجیکستان است.

اطلاعات این نهاد نشان می‌دهد که در پایان ماه جولای سال جاری میلادی، مقام‌های محلی تاجیکستان صدور مجوز اقامت برای همه شهروندان افغانستان تازه وارد را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

افزایش محدودیت‌ها و تعلیق بررسی پرونده‌های پناهندگی در تاجیکستان سبب شده تا شهر‌وندان افغانستان که به تازگی وارد تاجیکستان شدند، با خطر جریمه، بازداشت و اخراج احتمالی با افغانستان روبه‌رو شوند.

کمیساری عالی پناهند‌گان سازمان ملل از حکومت تاجیکستان خواسته است که از اخراج اجباری پناهجویان افغانستان به این کشور خودداری کند و «فوراً مراحل اقامت قانونی و تعیین وضعیت پناهندگی» را از سر بگیرد.

به گزارش فارس، به تازگی کمیساری عالی پناهندگان سازمان ملل، «توصیه جهانی برای عدم اخراج اتباع افغانستان» را منتشر کرد که در آن خواستار جلوگیری از اخراج اجباری همه اتباع افغانستان از کشورهای دیگر شده بود.

از دید این نهاد، اخراج اجباری شهروندان افغانستان در شرایط کنونی نقض جدی قوانین بین‌المللی است.

در جریان سال‌های گذشته، شمار زیادی از شهروندان افغانستان که قصد سفر به کشورهای غربی دارند، با مهاجرت به تاجیکستان، در دفترهای کمیساری عالی پناهنده‌گان سازمان ملل، پرونده مهاجرتی باز کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم