تظاهرات علیه محدودیت‌های کرونا در هلند؛ 7 مجروح و 20 نفر بازداشتی

شنبه 29 آبان 1400
20:37
تظاهرات علیه محدودیت‌های کرونا در هلند؛ 7 مجروح و 20 نفر بازداشتی در جریان تظاهرات علیه محدودیت‌های کرونا در شهر «روتردام» درهلند شماری از معترضان دستگیر و برخی مجروح شدند.

العالم - اروپا

در جریان تظاهرات علیه محدودیت‌های کرونا در شهر «روتردام» در هلند دست‌کم بیست معترض دستگیر و هفت نفر از جمله نیروهای پلیس مجروح شدند.

به نوشته خبرگزارس «اسپوتنیک» راهپیمایی در شهر روتردام روز جمعه علیه محدودیت‌های جدید ایام کرونا آغاز شد. پلیس روتردام برای متفرق کردن جمعیت از ماشین‌های آب پاش و شلیک گلوله‌های هشدار دهنده استفاده کرد. رسانه‌های محلی از جراحت چند نفر در جریان این درگیری‌ها خبر دادند.

«احمد ابوطالب» شهردار روتردام در این زمینه گفت: «تصاویر واضح از بسیاری از مظنونان وجود دارد. ما به تحقیقات ادامه خواهیم داد».

«فردیناند گراپرهاوس» سرپرست وزیر دادگستری هلندناآرامی‌ها را محکوم کرد و خواستار مجازات معترضانی شد که مبادرت به خشونت کردند.

وی گفت: «تماشای ناآرامی‌ها و خشونت شدید علیه نیروهای پلیس، یگان‌های ویژه نظامی و آتش نشانان که شب گذشته اتفاق افتاد، وحشتناک بود. مردان و زنانی که روزانه برای امنیت ما به خیابان‌ها می‌روند مورد حمله قرار می‌گیرند و به سمت آنها سنگ و آتش پرتاب می‌شود».

«مارک روته» نخست وزیر موقت هلند هفته گذشته، مجموعه جدیدی از اقدامات محدودکننده با هدف جلوگیری از گسترش کرونا را معرفی کرد که تا چهارم دسامبر قابل اجرا خواهد بود. این محدودیت‌ها فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های ضروری و همچنین داروخانه‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها را موظف می‌کند ساعت هشت شب تعطیل شوند. سایر مغازه‌ها، آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی باید ساعت شش بعد از ظهر تعطیل شوند.

همچنین رویدادهای ورزشی باید بدون تماشاگر برگزار شود، اما محدودیت‌ها بر سالن‌های کنسرت، فیلم‌ها و تئاترها تأثیری ندارد. فاصله گذاری اجتماعی ۱.۵ متری در هلند دوباره اعمال شده و به مردم دورکاری توصیه شده است.

به گزارش فارس، «خبرگزاری فرانسه» نیز در این باره گزارش داد که دود ناشی از خودروی سوخته پلیس و آتش‌سوزی‌های دیگر نقاطی از شهر را پر کرده بود و آثار ده‌ها دوچرخه شکسته در شهر دیده می‌‌شد. پلیس ضد شورش با سپر و باتوم در حال هدایت گروهی از مردم در منطقه تظاهرات بود. افسران اسب سوار و خودروهای ون در خیابان‌ها گشت می‌زدند. پلیس برای جمع آوری برخی از شواهد خیابان هایی را بست. آنها همچنین دسترسی به بعضی از مراکز و ساختمان‌ها را محدود یا ممنوع کردند.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو