نجباء: قبل از افغانستانی‌ها، یک‌بار آمریکا را اخراج کردیم

سه شنبه 2 آذر 1400
13:20
نجباء: قبل از افغانستانی‌ها، یک‌بار آمریکا را اخراج کردیم سخنگوی نجباء گفت که مقاومت عراق در سال ۲۰۱۱ و پیش از تجربه افغانستانی‌ها، آمریکا را مجبور به عقب‌نشینی از خاک خود کرده بود.

العالم - عراق - امریکا

نشریه «نیوزویک» در شماره جدید خود در گزارشی با موضوع خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان و عراق، گفتگوی کوتاهی نیز با سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء ترتیب داده است.

مهندس «نصر الشَمَّری» در پاسخ به سؤال «تام اوکانر» خبرنگار ارشد نیوزویک، که «آیا عقب‌نشینی آمریکا از افغانستان برای مقاومت عراق الهام‌بخش بوده و این امیدواری را ایجاد کرده که ایالات‌متحده از عراق نیز خارج شود؟» گفت: «مقاومت عراق در سال ۲۰۱۱ و پیش از تجربه افغانستانی‌ها، آمریکا را مجبور به عقب‌نشینی از خاک خود کرده بود.»

وی ضمن تأکید بر اینکه مقاومت امروز از لحاظ تسلیحاتی و نیروی نظامی قوی‌تر از گذشته است، اظهار داشت: «گروه‌های مقاومت عراقی امروز با توان مواجهه و برتری، اصرار دارند که هر نیروی بیگانه‌ای را از کشور خود اخراج کنند.»

سخنگوی نُجَباء در پایان مصاحبه با نشریه آمریکایی نیوزویک تصریح کرد: «ما در مقاومت عراق ضمن احترام به تجربه‌ همه ملت‌های آزاد، از تجربه‌ای خاص و غنی در این زمینه برخورداریم و دارای میراث تمدنی و عقیدتی بزرگی هستیم.»

گفتنی است هفته پیش کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق در بیانیه‌ای ضمن هشدار به آمریکا در خصوص امتناع از اجرای توافقنامه با بغداد و خروج از خاک این کشور در تاریخ ۳۱ دسامبر سال جاری میلادی، تهدید کرد که در غیر این‌صورت، از سلاح مقاومت برای تکه‌تکه کردن اشغالگران استفاده می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد