آتش سوزی معدن در روسیه ۶ کشته و دهها مصدوم برجای گذاشت

پنج‌شنبه 4 آذر 1400
12:25
آتش سوزی معدن در روسیه ۶ کشته و دهها مصدوم برجای گذاشت بر اثر آتش سوزی در یکی از معادن زغال سنگ روسیه شش نفر کشته و 41 نفر مصدوم شدند؛ ۴۹ نفر دیگرهمچنان در داخل معدن هستند و امداد رسانی برای نجات آنها ادامه دارد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری تاس روز پنجشنبه اعلام کرد: آتش سوزی در معدن زغال سنگ «لیستویاژنایا» در نزدیکی شهر بلوو در استان کمرووا (در منطقه سیبری) روسیه رخ داده است.

پیش از آتش سوزی در معدن انفجار رخ داد و بر اثر دود شدید ناشی از آتش سوزی، معدنچیان مسموم و شش نفر هم کشته شده اند.

در هنگام وقوع حادثه ۲۸۵ نفر در معدن قرار داشتند و ۲۳۶ نفر از آنها با کمک امدادگران به خارج از معدن انتقال یافتند.

در زمان حاضر امدادرسانی در معدن برای نجات ۴۹ نفر دیگر ادامه دارد و وجود دود ناشی از حریق، کار امدادرسانی را دشوار کرده است.

علت وقوع آتش سوزی، سوختن خاکستر و گرد و خاک زغال سنگ اعلام شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم