کمالوندی: ایران بدنبال صنعت هسته ای صلح آمیز است

پنج‌شنبه 4 آذر 1400
20:39
کمالوندی: ایران بدنبال صنعت هسته ای صلح آمیز است سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: سازمان‌های بین‌المللی تحت نفوذ قدرت‌های بزرگ هستند و رفتار نامناسب آژانس با ایران واقعیتی است که در این مورد بارها تذکر داده‌ایم.

العالم - ایران

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در شبکه خبر سیما با اشاره به ابعاد حضور مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران، اظهار کرد: قدرت‌های جهانی، بخشی از صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را سیاسی کرده‌اند، اما ایران به دنبال صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز است و تمام تعهدات خود را در چهار چوب پادمانی انجام داده است.

وی افزود: سازمان‌های بین‌المللی تحت نفوذ قدرت‌های بزرگ هستند و رفتار نامناسب آژانس با ایران واقعیتی است که در این مورد بارها تذکر داده‌ایم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: باید برای احقاق حقوق ایران تلاش و از مخدوش کردن چهره کشورمان جلوگیری کنیم که در گفتگوی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران با وزیر امور خارجه به همه این نکات تأکید شد.

وی افزود: ما خوسته هایی داریم که باید به آنها توجه شود. مذاکراتی که در تهران بود برای همین هم بود و سفر گروسی هم به همین منظور بود و خوب هم پیشرفت کردیم و برخلاف آنچه در رسانه ها آمد، ما تقریبا کار را تمام کرده بودیم، غیر از چند کلمه ای که باقی مانده بود، ولی فرصت نبود و سفر کوتاه بود و اگر چند ساعت بیشتر وقت داشتیم تمام می کردیم و گروسی هم گفته که ناتمام بوده، ولی در داخل آن را بی نتیجه ترجمه کردند.حتی آقای گروسی در مصاحبه خود گفته که منطور من این است که کار ما هنوز تمام نشده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: ما همچنان صحبت می کنیم، خود من دیروز و پریروز با گروسی و آپارو در تماس بودم و کار را پیگیری می کنیم و قرار است رفت و آمد باشد، تفاهمی که به نفع دو طرفه باشد.

صنعت هسته ای صلح آمیز ایران

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز