نگرانی از سویه جدید کرونا در آفریقای جنوبی؛

ورود مسافر از برخی کشورهای آفریقایی به اروپا ممنوع شد

جمعه 5 آذر 1400
20:58
ورود مسافر از برخی کشورهای آفریقایی به اروپا ممنوع شد شماری از کشورهای اروپایی روز جمعه همزمان با شیوع سویه جدید کرونا در آفریقای جنوبی ورود مسافر و پرواز های برخی کشورهای آفریقایی به کشورشان را ممنوع اعلام کرده اند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این ممنوعیت در کشورهای اتریش، جمهوری چک، آلمان، ایتالیا، هلند و انگلیس اعلام شده است.

ورود مسافر و ممنوعیت پروازها شامل آفریقای جنوبی بوتسوانا، اسواتینی (سوازیلند)، لسوتو، نامیبیا، زامبیا و زیمبابوه می شود.

کمیسیون اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد که به سرعت اقدامات مشترک میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه را برای مقابله با سویه جدید کرونا هماهنگ خواهد کرد.

ینس اسپان سرپرست وزارت بهداشت آلمان در حالی که کشورش با موج چهارم همه گیری کرونا دست پنجه نرم می کند، گفت: آخرین چیزی که اکنون با آن روبه رو هستیم یک سویه جدید کرونا است که مشکلات بیشتری را ایجاد می کند.

ساجد جاوید وزیر بهداشت انگلیس در نشست اضطراری پارلمان این کشور هشدار داد که سویه جدید کرونا با منشاء آفریقای جنوبی، یک نگرانی بین‌المللی است که می‌تواند خطر قابل توجهی برای سلامت عمومی ایجاد کند.

اعلام ممنوعیت پرواز یک روز پس از آن صورت گرفت که دانشمندان در ژوهانسبورگ اعلام کردند که سویه جدید کرونا را با حداقل ۱۰ برابر جهش یافته تر در مقایسه با دو سویه دیگر کرونا شناسایی کرده اند.

سویه جدید کرونا در آفریقای جنوبی در حالی در حال گسترش است که اروپا این روزها برای مهار شیوع کرونا دوباره اقدامات کنترلی و قرنطینه را آغاز کرده که این اقدامات جدید خود باعث ایجاد اعتراضات مردمی در تعدادی از کشورهای اروپایی شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود