رهبران از جمله متوفیان اخوان المسلمین در فهرست تروریستی مصر

شنبه 6 آذر 1400
19:12
رهبران از جمله متوفیان اخوان المسلمین در فهرست تروریستی مصر روزنامه رسمی مصر امروز، شنبه نوشت، دادگاه فرجام دو رهبر متوفی اخوان المسلمین را در فهرست ترویستی به مدت پنج سال قرار داد.

العالم- مصر

به گزارش العالم به نقل از روسیا الیوم، به رغم وفات "مهدی عاکف" و "عصام عریان"، دادگاه فرجام تایید کرد آنها و دیگر رهبران گروه اخوان‌المسلمین را در فهرست تروریستی قرار دهد.

این دادگاه این رای را بعد از آن صادر کرد که اعتراض ارائه شده از سوی "محمد سعد الکتاتنی"، "رشاد بیومی"، "محمد مهدی عاکف"، "محمد عبدالعظیم شعراوی"، "محمد البلتاجی"، "عصام العریان"، "محمود الزناتی" و "احمد شوشه" را رد و درج نام آنها در فهرست گروه‌های تروریستی را تایید کرد.

روزنامه رسمی مصر اعلام کرد، حکم دادگاه در قرار دادن این متهمان در فهرست‌های گروه‌های تروریستی به مدت 5 سال از تاریخ صدور حکم آغاز می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود