تجمع مردم آنکارا در اعتراض به وضعیت اقتصادی ترکیه

دوشنبه 8 آذر 1400
12:50
تجمع مردم آنکارا در اعتراض به وضعیت اقتصادی ترکیه مردم آنکارا در اعتراض به وضعیت اقتصادی دست به تجمع زدند که از سوی پلیس ترکیه برخی از آنها بازداشت شدند.

العالم - ترکیه

صبح امروز سه شنبه مردم معترض به وضعیت معیشتی خود در آنکارای ترکیه به خیابانها آمده و اعتراض خود را به وضع موجود اقتصادی اعلام کردند.

این افراد که در خیابانها با شعار "دولت استعفا" و "نمی توانیم بگذرانیم" راهپیمایی کرده و در مقابل شهرداری چانکایا در آنکارا اقدام به برگزاری نشست خبری کرده بودند، با ممانعت پلیس روبرو شدند.

تعداد 17 نفر از این افراد نیز از سوی پلیس بازداشت شدند که تعدادی خبرنگار نیز در بین آنها حضور داشتند. به خبرنگاران اجازه نزدیک شدن به محل تجمع داده نشده است.

با تشدید بحران اقتصادی در ترکیه، طی روزهای گذشته مردم در شهرهای مختلف به خیابانها آمده و خواستار کنار رفتن حزب حاکم شده اند. لیره طی هفته های گذشته شاهد کاهش ارزش خود در مقابل دلار بوده به طوریکه نرخ برابری آن، از 8 به 12 طی هفته های اخیر، مردم ترکیه را نگران کرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا