نشست "چارچوب هماهنگی شیعیان" عراق با حضور مقتدی صدر

پنج‌شنبه 11 آذر 1400
13:43
نشست نشست "چارچوب هماهنگی شیعیان" عراق با حضور مقتدی صدر در دفتر هادی العامری رئیس ائتلاف فتح آغاز شد.

العالم-عراق

در این نشست شيخ قیس الخزعلي دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق»، نوری المالكی نخست وزیر اسبق عراق و سيد عمار الحكيم رهبر جریان حکمت ملی عراق نیز حضور دارند.

در جلسه امروز مقتدی صدر با گروه های سیاسی شیعه عراقی، فراکسیونی که دولت عراق را تشکیل خواهد داد، مشخص می شود.

بر اساس اعلام کمسیاریای عالی انتخابات عراق، جریان صدر با کسب 73 کرسی، جایگاه اول را حفظ کرده است و پس از آن ائتلاف سُنی تقدم به رهبری «محمد حلبوسی» 37 کرسی را کسب کرد و ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی با کسب 33 کرسی در جایگاه سوم قرار گرفت.

کمیته هماهنگی شیعیان عراق ساعاتی پس از اعلام نتایج تأکید کرد که نتایج انتخابات را قبول ندارند و خواستار ابطال آن است؛ به گفته این کمیته در نتایج آراء، تقلب و دستکاری زیادی صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه