هنیه خواستار تدوین طرحی برای لغو عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شد

جمعه 12 آذر 1400
14:06
هنیه خواستار تدوین طرحی برای لغو عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی شد رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) خواستار تدوین طرحی جامع و یکپارچه برای مقابله با روند عادی سازی روابط میان برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی شد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روز جمعه رسانه های خبری، اسماعیل هنیه در مراسم گشایش دوازدهمین کنفرانس «پیشگامان بیت المقدس» در استانبول گفت: باید برنامه یکپارچه ای برای لغو عادی سازی روابط که متاسفانه، شکل ائتلاف های نظامی، امنیتی با برخی کشورها به خود گرفته است، داشته باشیم.

وی یادآورشد : عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دولت های اقدام کننده را ضعف تر خواهد کرد.

هنیه افزایش شان و منزلت قدس و بیت المقدس، حمایت از مقاومت فلسطین و لغو عادی سازی روابط را به عنوان سه اولویت مهم در شرایط کنونی برشمرد.

وی با اشاره به تحولات منطقه و فلسطین گفت: نبرد سیف القدس تحول مهمی در روند مبارزه با رژیم صهیونیستی ایجاد کرد و خروج آمریکا از افغانستان خروج های دیگری را نیز در پی خواهد داشت و هم پیمانان واشنگتن به ویژه اسرائیل را تضعیف خواهد کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا


حمله موشکی موفق انصارالله یمن به نشست فرماندهان مزدوران سعودی


اشغالگری شناختی؛ تغییر در نگرش به جای اشغال سرزمین


سودان: میان قاطعیت نظامی البرهان و تشدید مداخلات منطقه‌ای


اسرائیل به آب شیرین محتاج شد


دیدار وزیر اقتصاد با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه