پیش بینی بانک آمریکایی درباره افزایش شدید بهای نفت

جمعه 12 آذر 1400
17:12
پیش بینی بانک آمریکایی درباره افزایش شدید بهای نفت بانک جتریز آمریکا اعلام کرد: با توجه به مشکلات در چرخه تأمین نفت در بازار بین‌الملل قیمت نفت خیلی بیشتر از میزان کنونی بالا خواهد رفت.

العالم - اقتصادی

به گزارش CNBC، بانک جتریز آمریکا هشدار داد:‌ قیمت نفت در بازار جهانی به احتمال زیاد خیلی بیشتر از رقم کنونی رشد خواهد کرد و به 150 دلار در هر بشکه خواهد رسید.

کریستفر وود کارشناس ارشد بانک جتریز طی مصاحبه‌ای گفت: زمانی که شاهد بازگشایی کامل فعالیت‌های اقتصادی در جهان باشیم قیمت نفت به شدت افزایش خواهد یافت.

وی گفت: در حالی که هنوز مرزهای چین به صورت مجازی بسته هستند و بسیاری از کشورهای آسیایی هنوز در محدودیت‌های کرونایی به سر می‌برند، قیمت نفت به 80 دلار رسیده است.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: در صورتی که واقعا شاهد بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی در جهان باشیم، به خاطر مشکل در تأمین نفت قیمت 150 دلار خواهد رفت.

وی تأکید کرد: حتی شیوع نوع جدید ویروس کرونا به نام امیکرون نمی‌توان جلوی افزایش قیمت را برای مدت طولانی بگیرد و زمانی که محدودیت‌های کرونایی لغو شود و تقاضا دوباره افزایش یابد به شکلی اجتناب‌ناپذیر قیمت نفت به رقم‌های بالای چند سال گذشته خواهد رسید.

وی می‌گوید: از نظر من الان موضوع قیمت نفت نیست، بلکه شیوع کرونا است قیمت نفت به خاطر آنکه کسی در این صنعت سرمایه‌گذاری نکرده و جهان هنوز به سوخت‌های فسیلی وابسته است زمانی که محدودیت‌های کرونایی برداشته شود، بالا خواهد رفت.

به اعقتاد وود حملات سیاسی به سوخت‌های فسیلی و افزایش تعداد کشورهایی که می‌خواهند به سمت انرژی‌های پاک بروند، باعث شده تا سرمایه‌گذاران از رفتن به صنعت نفت خودداری کنند و این در حالی است که طی سال گذشته 84درصد انرژی جهان از محل سوخت‌های فسیلی تأمین شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است