پست اینستاگرامی امیرعبداللهیان از سفر به قم و دیدار با مراجع عظام

جمعه 19 آذر 1400
12:36
پست اینستاگرامی امیرعبداللهیان از سفر به قم و دیدار با مراجع عظام وزیر امور خارجه در اینستاگرام درباره سفرش به قم و دیدار با مراجع عظام تقلید نوشت: تاکید همه این بزرگان بر تلاش برای استیفای حقوق ملت شریف ایران و حفظ عزت و کرامت کشور عزیزمان در همه تلاش های دیپلماتیک بود.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز (پنجشنبه) در سفری به قم با مراجع عظام تقلید حضرات آیات صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، جوادی آملی، نوری همدانی و سبحانی دیدار و گفتگو کرد.

وی در پستی در اینستاگرام درباره این سفر نوشت: توفیق یافتم که ضمن تشرف به حرم حضرت معصومه (س) به دیدار مراجع عظام تقلید حضرات آیات صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، جوادی آملی، نوری همدانی و سبحانی بروم و از محضر پربرکت ایشان بالاخص رهنمودها و دعای خیرشان برای خود و همکارانم بهره‌مند گردم.

وی افزود: تاکید همه این بزرگان بر تلاش برای استیفای حقوق ملت شریف ایران و حفظ عزت و کرامت کشور عزیزمان در همه تلاش های دیپلماتیک بود، اما آنچه بیشتر از همه در بیانات برجسته‌تر می‌نمود توکل به خداوند متعال، توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و جایگاه «مردم» به عنوان عمود دین و نقطه اتکای مسئولان در مذاکرات و تعاملات بین‌المللی بود.

وزیر خارجه نوشت: مردم ما در برهه‌های مختلف نشان داده‌اند که هم قوت قلب و هم عامل اساسی در حفظ اقتدار نظام جمهوری اسلامی هستند و این کارنامه درخشان احساس مسئولیت و تعهد نسبت به حقوق آنها را دوچندان می‌کند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز (پنجشنبه) ۱۸ آذر ماه ضمن سفر به قم با مراجع عظام تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد و گفت: سیاست ما توسعه روابط با جهان اسلام به ویژه کشورهای همسایه است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند