هشدار جنبش النهضه به رئیس جمهوری تونس درباره پیامدهای لغو قانون اساسی

يکشنبه 21 آذر 1400
10:21
هشدار جنبش النهضه به رئیس جمهوری تونس درباره پیامدهای لغو قانون اساسی جنبش النهضه تونس در واکنش به سخنان "قیس سعید" رئیس جمهوری این کشور در خصوص لغو قانون اساسی، هشدار داد و این تصمیم را خطری برای کشور عنوان کرد.

العالم ـ تونس

بنابر گزارش رسانه های خبری، جنبش النهضه شنبه شب در بیانیه‌ای در مورد پیامدهای لغو قانون اساسی کنونی تونس و گرایش به مهندسی یکجانبه سیاسی و حقوقی در این کشور اعلام خطر کرد.

دفتر اجرایی جنبش النهضه نسبت به عواقب سوء استفاده از شرایط استثنایی تونس با هدف به کنترل درآوردن نهادهای حکومتی برای تحمیل برنامه‌های شخصی و حزبی هشدار داد.

این جنبش بر حمایت خود از دیوان عالی تونس تاکید کرد و از قیس سعید رئیس جمهوری این کشور خواست که به استقلال قوه قضائیه و احکام نهایی آن احترام بگذارد.

النهضه همچنین نسبت به خطرات گفتمان تفرقه، به حاشیه بردن و تحریک برای حمله به رقبای سیاسی هشدار داده است.

هشدار جنبش النهضه تونس یک روز پس از آن صورت گرفت که رئیس جمهوری این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد، مشکل سیاسی تونس ناشی از قانون اساسی مصوب سال ۲۰۱۴ میلادی است و این قانون دیگر اعتباری ندارد.

سعید اعلام کرد: نمی‌توان به ادامه کار با قانون اساسی سال ۲۰۱۴ ادامه داد، چرا که دیگر مشروعیت ندارد.

رئیس جمهوری تونس به دنبال بحران سیاسی ناشی از شرایط اقتصادی و مشکلات ناشی از مقابله با ویروس کرونا که از اواخر ماه جولای (تیر/ مرداد) به وقوع پیوست، در اقدامی غیرمنتظره رئیس پارلمان این کشور و همچنین نخست وزیر را از قدرت برکنار کرد و خود کنترل امور را به دست گرفت.

اصرار سعید بر تغییر قانون اساسی تونس در حالی است که برخی از احزاب سیاسی از جمله «النهضه»، «الجمهوری»، «التکتل»، «افاق»، «امل» و «التیار الدیمقراطی» مخالف هرگونه تعدیل قانون اساسی هستند که در سال ۲۰۱۴ به تصویب رسید.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم