رکوردشکنی آمار ابتلا در کره‌جنوبی و احتمال افزایش محدودیت‌ها

چهارشنبه 24 آذر 1400
08:31
رکوردشکنی آمار ابتلا در کره‌جنوبی و احتمال افزایش محدودیت‌ها کره‌جنوبی با بحران جدیدی در حوزه کووید-19 دست به گریبان است.

العالم - آسیا

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتدپرس، کره‌جنوبی برای مقابله با موج جدید و کم‌سابقه شیوع کووید-19 محدودیت‌هایی را اعمال می‌کند و ساعات کار برخی کسب و کارها را کاهش می‌دهد.

این کشور روز چهارشنبه از ثبت ابتلای 7 هزار و 850 نفر به کووید-19 در 24 ساعت اخیر خبر داد که برای کره‌جنوبی یک رکورد محسوب می‌شود. این چهارمین بار در ماه میلادی جاری است که آمار ابتلای روزانه به کووید-19 در کره‌جنوبی از 7 هزار نفر فراتر می‌رود.

همچنین در 24 ساعت اخیر، 70 نفر در کره‌جنوبی بر اثر ابتلا به کووید-19 جان خود را از دست دادند که آمار قربانیان این بیماری را به 4 هزار و 456 نفر می‌رساند. 964 بیمار نیز در شرایط وخیم و بحرانی به سر می‌برند که باز هم برای کره‌جنوبی یک رکورد محسوب می‌شود.

این کشور هم‌اکنون با کمبود تخت‌های بیمارستانی برای مبتلایان به کووید-19 مواجه است.
انتظار می‌رود اقدامات دولت کره‌جنوبی برای مقابله با موج جدید شیوع ویروس کرونا تا روز جمعه به اجرا گذاشته شود.

0% ...

آخرین اخبار

چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی


روایت تلخ آوارها؛ کشف ۲۳۳ پیکر دیگر توسط امدادگران غزه


شمارش معکوس بغداد برای پایان حضور ائتلاف بین‌المللی


هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید