سرلشکر موسوی: تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کنیم

پنج‌شنبه 25 آذر 1400
17:51
سرلشکر موسوی: تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کنیم فرمانده کل ارتش گفت: تحریم‌ها را باید به فرصت تبدیل کرد و خودکفایی در تولید تجهیزات دفاعی و نظامی مورد نیاز را فراهم آورد.

العالم - ایران / سیاسی

نشست صمیمانه و هم اندیشی امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش با مشاوران جوان متشکل از دانشجویان دانشگاه‍‌های افسری امام علی(ع)، خاتم الانبیا(ص)، شهید ستاری، فارابی، علوم پزشکی و هنر آموزان مراکز آموزش درجه داری لشکرک نیروی زمینی و شهید خضرایی نیروی هوایی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.

همچنین دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر و هنرآموزان مراکز آموزش درجه داری نیروی دریایی در رشت و نیروی پدافند هوایی در اراک به صورت وبیناری در این نشست حضور داشتند.

در این نشست، مشاوران جوان، دیدگاه‍‌ها و پیشنهادهای مدنظر خود را در حوزه‌های آموزشی، رزمی و تقویت دوره‍های معارف جنگ، معرفی بیش از پیش شهدا و تشریح و تبلیغ عملیات‌های تعیین کننده ارتش در دوران دفاع مقدس و اقدامات مهم ارتش در سال‍‌های اخیر که اقتدار جمهوری اسلامی را به همراه داشته، به صورت مستقیم با فرمانده کل ارتش مطرح کردند.

در ادامه سرلشکر موسوی ضمن تبیین اهداف و راهبردهای ارتش در حوزه‍‌های گوناگون و اهمیت پرورش در مراکز آموزشی، گفت: در دانشگاه‍‌های افسری همواره پرورش مقدم بر آموزش است و هیچ مقامی نیز بالاتر از مقام سربازی و هیچ افتخاری بالاتر از سربازی دین و وطن تحت فرماندهی ولی امر مسلمین وجود ندارد.

وی تصریح کرد: تحریم‌ها را باید به فرصت تبدیل کرد و خودکفایی در تولید تجهیزات مورد نیاز را فراهم آورد که ساخت سامانه باور۳۷۳، هواپیمای کوثر، انواع پهپاد، ناو سهند و مواردی از این دست در این راستا صورت پذیرفت و این موارد تنها بخش‌هایی از دستاوردهای ارزشمند حوزه دفاعی به شمار می روند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به روند پیشرفت ها در دیگر حوزه های علمی، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش در سال‌های گذشته تاکنون منشا تربیت و آموزش هزاران پزشک و پرستار متعهد و متخصص بوده و مردم شریفمان محصول این تلاش را در برهه های مختلف بویژه مبارزه با کرونا و تقدیم شهدای مدافع سلامت دیده اند.

سرلشکر موسوی همچنین دستورات لازم را برای پیگیری درخواست های دانشجویان و هنرآموزان و بررسی راهکارهای اجرایی پیشنهادهای مطروحه صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گوترش: باید گسترش جنگ را متوقف کنیم


پیام تبریک رئیس قوه قضائیه به مناسبت درخشش ورزشکاران ایرانی در پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا


خشم مردم سوریه از جنایات ارتش صهیونیستی


حمله موشکی به فرودگاه عدن و مقر گارد ساحلی


حضور فعال ایران در مجمع گاز؛ گامی کلیدی در ارتقای دیپلماسی انرژی


یادداشت روز؛ انتخابات رژیم اسرائیل و جنگ‌افروزی های نتانیاهو برای بقا


ایران به رغم تحریم سالانه ۶ میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر می کند


تحلیل روز؛ درآمد تسلیحاتی در جیب غرب؛ جنگ و بی‌ثباتی سهم جهان عرب


حملات هوایی و موشکی عربستان سعودی به سه منطقه در یمن


سردار محبی: جنگ آمریکا علیه ایران بر سر هویت و تمدن است