بانک مرکزی روسیه استفاده از رمزارزها را ممنوع می کند

جمعه 26 آذر 1400
20:50
بانک مرکزی روسیه استفاده از رمزارزها را ممنوع می کند بانک مرکزی روسیه اعلام کرده است امکان استفاده از رمزارزها در این کشور و هر گونه معامله با آن را ممنوع می کند.

العالم - اروپا

الویرا نبیولینا رئیس بانک مرکزی روسیه روز جمعه در یک نشست خبری گفت: بانک مرکزی روسیه درصدد آن است که استفاده از زیرساخت های مالی روسیه برای معاملات رمزارزها را ممنوع کند.

رئیس بانک مرکزی روسیه خطاب به خبرنگاران گفت: شما از موضع من در مورد رمزارزها اطلاع دارید، به شدت به آن مشکوک هستم به همین دلیل نمی توانم از سرمایه گذاری در این نوع دارایی استقبال کنم.

وی افزود: به همین دلیل ما خواهان آن هستیم که زیرساخت های مالی روسیه برای معاملات با رمرز ارزها بکار گرفته نشود.

به گفته این مقام ارشد بانکی مرکزی روسیه، نرخ رمزارزها دارای نوسانات گسترده است و معامله با آن برای سرمایه گذاران مختلف ریسک بسیار بزرگی دارد. و این نوع ارز غالبا برای عملیات مالی غیرقانونی بکار گرفته می شود.

دادستانی کل روسیه پیشتر دستورالعملی را منتشر کرده است که رمزارزهایی که بطور غیرقانونی تولید شده باشد باید مصادره شود.

به نوشته روزنامه روسی ودوموستی، رییس جمهور روسیه به تازگی اعلام کرد که رمزارزها بی ثبات تر از آن هستند که برای تسویه قراردادهای نفت بکار گرفته شوند اما با این حال به عنوان راهی برای پرداخت ها از جایگاهی برخوردار هستند.

وی در گفت و گو با شبکه تلویزیونی سی.ان.بی سی آمریکا گفت: رمزارزها برای انتقال وجه مالی از مکانی به مکان دیگر می تواند بکار گرفته شود اما برای مبادلات بازرگانی بویژه تجارت منابع انرژی هنوز زود است که بکار گرفته شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای