هشدار آلمان نسبت به موج عظیم اومیکرون

شنبه 27 آذر 1400
07:59
هشدار آلمان نسبت به موج عظیم اومیکرون وزیر بهداشت آلمان نسبت به موج پنجم گسترده ویروس کرونا در کشور که با سویه اومیکرون همراه است، هشدار داد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش دویچه وله، کارل لوترباخ وزیر بهداشت آلمان در یک کنفرانس مطبوعاتی در هانوفر گفت: ما باید برای چالشی که هنوز به این شکل نداشته‌ایم، آماده شویم.

با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات پایان سال، لوترباخ از کسانی که در این تعطیلات سفر می کنند درخواست کرد، مکررا آزمایش کرونا بدهند.

آلمان به دنبال تعداد بالای موارد مبتلایان، محدودیت های بهداشتی را مجدداً اعمال و افراد واکسینه نشده را از رستوران ها و تجارت غیر ضروری منع کرده است.

دولت آلمان همچنین سفارش اولیه ۸۰ میلیون دز واکسن اختصاصی اومیکرون را که توسط شرکت فایزر در حال توسعه است، درخواست کرده است.

آلمان همچنین کشورهای همسایه از جمله فرانسه، دانمارک و نیز آندورا، لبنان و نروژ را به عنوان مناطق پرخطر به ثبت رسانده است. این طبقه بندی به این معنی است که افرادی که واکسینه نشده اند یا به تازگی از ابتلای به کرونا بهبود نیافته اند باید حداقل مدت پنج روز قرنطینه شوند.

به گزارش ایرنا، با شیوع اومیکرون در اروپا، وزارت بهداشت اتریش نیز اعلام کرد که قوانین ورود به این کشور را تشدید می کند بطوریکه از روز دوشنبه فقط افرادی که اثبات کنند سه بار واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند یا از بیماری کرونا بهبود یافته‌اند، اجازه ورود به کشور را خواهند داشت.

دانمارک نیز اعلام کرد همه سینماها، تئاترها و سالن‌های کنسرت را می‌بندد و ساعات کاری رستوران‌ها را محدود می‌کند. دولت همچنین قصد دارد سایر مکان‌های تجمع مانند پارک‌های تفریحی و موزه‌ها را ببندد.

"مته فردریکسن" نخست وزیر دانمارک در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: تئاترها، سینماها و سالن های کنسرت باید تعطیل شوند و ما باید فعالیت و ارتباطات اجتماعی خود را محدود کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد