ورود عراق به صنعت ساخت پهپاد

شنبه 27 آذر 1400
11:43
ورود عراق به صنعت ساخت پهپاد عراق اعلام کرد که نمونه پهپاد ساخت این کشور پرواز آزمایشی را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

العالم ـ عراق

«خلیل عبدالزید جلیل»، مدیر شرکت صنایع نظامی عراق، امروز (شنبه) در مصاحبه با روزنامه رسمی «الصباح» گفت که از این پهپاد که مرحله آزمایشی خود را پشت سرگذاشته، می‌توان در پایش و دیده بانی خطوط انتقال انرژی و نفت، دکل‌های برق و مناطق مرزی استفاده کرد.

وی افزود که با افزودن چند قطعه و وسیله به این پهپاد می توان آن را به یک پرنده جنگی تغییر و ارتقا داد.

مدیر شرکت صنایع نظامی عراق توضیح داد که تولید این پهپاد گامی بسیار ارزنده و مهم در خودکفایی و توانایی کشور در بخش صنایع نظامی و نیز صرفه‌جویی در هزینه های واردات پهپادهای دیده بانی و جنگی است.

جلیل بیان کرد که شرکت صنایع می کوشد که در مرحله بعد این پهپاد را پیشرفته تر کند و به پهپاد جنگی ارتقا دهد.

وی افزود که این پهپاد با همکاری و کمک مهندسان و کارشناسان نظامی و امنیتی داخلی ساخته شده است.

مدیر شرکت صنایع نظامی عراق اظهار کرد که خط تولید این پهپاد به زودی با هدف فروش و واگذاری آن به نهادها و سازمان های نظامی و امنیتی کشور راه اندازی می شود.

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است