کشتار 2 هزار کودک فلسطینی از سال 2000

شنبه 27 آذر 1400
16:47
کشتار 2 هزار کودک فلسطینی از سال 2000 گزارش یک پایگاه اسرائیلی حاکی است که مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل ، از سال 2000 تا کنون، دو هزار کودک فلسطینی را به شهادت رسانده اند.

العالم - فلسطین اشغالی

این گزارش که توسط " خالد کزمر" سازمان بین المللی دفاع از کودکان فلسطینی تهیه شده و در پایگاه عبری زبان " سیحا مکومیت" منتشر شده است، می افزاید: از سال 2014 که اسرائیل جنگ 50 روزه را به راه انداخت، سال 2021 ، بدترین سال برای کودکان فلسطینی بوده است.

بنابر این گزارش، نظامیان رژیم اشغالگر و شهرک نشینان صهیونیست، درسال جاری، 86 کودک فلسطینی را در کرانه باختری، قدس و باریکه غزه به شهادت رساندند.

همچنین به موجب گزارش یاد شده،67 کودک فلسطینی در جنگی که رژیم صهیونیستی در مه گذشته علیه باریکه غزه به راه انداخت و 11 روز به طول انجامید، شهید شدند.

بر اساس گزارش مذکور، نظامیان رژیم اشغالگر در سال جاری، 15 کودک فلسطینی را در کرانه باختری و قدس اشغالی و شهرک نشینان نیز دو کودک دیگر را به شهادت رساندند.

در گزارش فوق تاکید شده است که نظامیان رژیم اشغالگر در همه موارد، کودکان فلسطینی را بدون هیچ مجوزی به شهادت رسانده اند، به گونه ای که این موارد، می تواند به عملیات اعدام خارج از چارچوب قانون تبدیل شود زیرا اشغالگران با هدف کشتن کودکان به آن ها شلیک کرده اند.

بر اساس این گزارش، در یک مورد یک نوجوان فلسطینی به نام «عبدالله جوابره» ۱۷ ساله که چندین بار دستگیر شده بود ، با شلیک مستقیم گلوله به شهادت رسیده است.

این گزارش همچنین تاکید می‌کند که مقامات رژیم اسرائیل به جای محاکمه مأموران خود، توان خویش را برای ساکت کردن سازمان‌های حقوق بشری معطوف می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: جمهوری اسلامی ایران منادی وحدت و تقریب در جهان اسلام است


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی