شکایت یک نهاد حقوق بشری از عربستان سعودی به سازمان ملل

دوشنبه 29 آذر 1400
18:58
شکایت یک نهاد حقوق بشری از عربستان سعودی به سازمان ملل سازمان حقوق بشری «الکرامه» گزارشی در خصوص عربستان سعودی را به کمیته مبارزه با شکنجه (زیر مجموعه سازمان ملل) ارائه کرد.

العالم - عربستات سعودی

سازمان حقوق بشری «الکرامه» (متشکل از مخالفان دولت سعودی) در گزارشی به کمیته مقابله با شکنجه سازمان ملل در خصوص موارد بالای شکنجه در زندان‌های دولت ریاض اطلاع‌رسانی کرد.

به نوشته وبگاه سعودی‌لیکس، در این گزارش آمده است که مخالفان نگرانی‌های جدی و وسیعی در خصوص نقض حقوق اولیه زندانیان دارند و از کمیته مذکور خواسته‌اند تا در این خصوص تحقیق کند، به ویژه اینکه دولت سعودی توافق منع شکنجه را در ۲۳ سپتامبر ۱۹۹۳ امضاء کرده بود.

این گزارش پس از آن صادر شده است که کمیته ضد شکنجه سازمان ملل، فهرستی از موضوعات را تهیه کرده که دولت سعودی باید به عنوانی عضوی از کنواسیون منع شکنجه به آن‌ها رسیدگی کزده و پاسخ دهد.

سازمان حقوق بشری الکرامه، در این نامه از کمیته سازمان ملل خواسته است تا از دولت ریاض در خصوص احاکم سنگینی که در حق مدافعان حقوق بشر صادر کرده توضیح بخواهد.

الکرامه به طور ویژه از «سعود مختار الهاشمی»، «سلیمان الرشودی» ،«خالد الراشد» ،«محمد عبد الله العتیبی» ،«محمد القحطانی» و «ولید أبو الخیر» که به دلیل انتقاد از رژیم سعودی به زندان افتاده‌اند، یاد کرده و از کمیته ضد شکنجه سازمان ملل خواسته است تا در خصوص وضعیت آن‌ها اقدام کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت