پیام تسلیت رئیس دولت نجات ملی یمن در پی شهادت سفیر ایران در یمن

سه شنبه 30 آذر 1400
18:31
پیام تسلیت رئیس دولت نجات ملی یمن در پی شهادت سفیر ایران در یمن عبدالعزیز بن حبتور رئیس دولت نجات یمن، شهادت ایرلو را تسلیت گفت و از عملکرد دیپلماسی عالی وی و نقش وی در گسترش روابط یمن و ایران تقدیر کرد.

العالم - یمن

عبدالعزیز بن حبتور رئیس دولت نجات یمن گفت: شهادت ایرلو خسارت برای دیپلماسی ایران و یمن بود و یمن فردی را که در صنعا ایستادگی کرد و در رنج مردم یمن ثابت قدم بود را از دست داده است.

گفتنی است؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از شهادت حسن ایرلو سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دولت نجات ملی یمن در اثر ابتلا به کرونا خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: شهید ایرلو که از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی نیز بود در محل ماموریت خود به کرونا مبتلا شد و به دلیل همکاری دیر هنگام برخی کشورها، متاسفانه در شرایط نا مناسبی به کشور بازگشت و به رغم به کارگیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری ایشان، سحرگاه امروز به فیض شهادت نائل آمد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات گسترده بحرینی‌ها علیه سیاست‌های سرکوبگرانه آل‌خلیفه+فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی