ادعای ارتش عراق: نیروهای رزمی خارجی، عراق را ترک کردند

پنج‌شنبه 2 دی 1400
12:29
ادعای ارتش عراق: نیروهای رزمی خارجی، عراق را ترک کردند فرماندهی عملیات مشترک عراق ادعا کرد که نیروهای رزمی بیگانه پیش از موعد، خاک عراق را ترک کردند.

العالم - عراق

سرتیپ «تحسین الخفاجی» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق گفت، مأموریت نیروهای بیگانه در عراق از رزمی به مستشاری تغییر پیدا کرد.

وی افزود که اغلب نیروهای رزمی خارجی پیش از موعد، خاک عراق را ترک کردند.

بنا بر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، الخفاجی تصریح کرد که نیروهای بیگانه‌ای که اکنون در عراق حضور دارند، مستشاران هستند که تعدادشان محدود است.

وی روز سه‌شنبه نیز گفته بود که پایگاه حریر در أربیل از نیروهای رزمی وابسته به ائتلاف آمریکایی تخلیه شد.

به گفته الخفاجی، مستشاران نظامی در دو پایگاه عین الأسد و حریر حضور خواهند داشت و نیروهای عراق نیز تحویل اردوگاه‌های ائتلاف أمریکایی را از اوایل سال جاری آغاز کرده‌اند.

۲۶ جولای گذشته بغداد و واشنگتن درباره خروج نظامیان آمریکایی از عراق تا اواخر سال جاری میلادی به توافق رسیدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد


کابوس ایران بر سر اسرائیل/ نتانیاهو در تنگنای جنگ، غزه و انتخابات گرفتار شده است


گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی