هشتگ «یمن سعودی را ادب می کند» ترند شد

پنج‌شنبه 2 دی 1400
19:36
هشتگ «یمن سعودی را ادب می کند» ترند شد کاربران شبکه‌های اجتماعی یمن و عرب هشتگ #یمن – ادب می کند – سعودی، را همزمان با برگزاری مراسم وفاداری به شهدا و افزایش حملات ددمنشانه آل سعود به مناطق مختلف یمن منتشر کردند.  

العالم – داغ‌های مجازی

مجدی محمد نوشت: در صورتیکه پاسخ دشمن را ندهیم آرام نمی گیریم، در صورتیکه خطوط قرمزی در نبردمان باقی نماند ما نیز دشمن را راحت نمی گذاریم و درصورتیکه نجات نیابیم آنها نیز نجات نمی یابند.

رانیا العسال نویسنده مصری نوشت: این فرزندان حرام (آل سعود) هر حرامی را در یمن مرتکب شدند.

ابورضوان تصویر موشکی را منتشر کرد که ذیل آن نوشته شده است برو نزد سلمان به این دلیل که او طاغوت است.

دکتر سعاد القیسی نوشت: بمباران مساجد و بیمارستانهای صنعا نشانه آن است که عربستان سعودی قصدی برای خروج از باتلاق یمن ندارد.

حسن الفاخوری فعال لبنانی نوشت: آل سعود مانند چارپایانند و فقط زبان چوبدستی و شلاق را می فهمند.

فواد حسین الموید ابو موید فعال یمنی نوشت: به سعودی ها می گوییم با شرف بجنگید و نزد شورای امنیت و جامعه جهانی گریه نکنید که ما آنها را زیر پا می گذاریم.

عبدالله ابوطالب نوشت: نیم میلیون حمله هوایی، آیا سعودی پیروز شد، با هر حمله هوایی علیه صنعا، جوانان برای انتقام راهی جبهه ها می شوند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت