میشل عون: برای برون‌رفت از بحران به ۶ یا ۷ سال زمان نیاز داریم

شنبه 4 دی 1400
01:53
میشل عون: برای برون‌رفت از بحران به ۶ یا ۷ سال زمان نیاز داریم رئیس‌جمهور لبنان دیشب در سخنانی اظهار داشت که کشورش برای خروج از بحران کنونی به ۶ یا ۷ سال زمان نیاز دارد.

العالم-لبنان

«میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان جمعه شب در یک گفت‌وگوی تلویزیونی به مناسبت سالروز میلاد حضرت مسیح(ع) با اشاره به وخامت اوضاع اقتصادی لبنان گفت که این کشور به 6 یا 7 سال زمان نیاز دارد تا از بحران بوجود آمده خارج شود.

رئیس‌جمهور لبنان تصریح کرد: آنچه امروز لبنانی‌ها از آن رنج می‌برند، نتیجه تدابیر کسانی است که قبلا مسئولیت داشتند.

عون افزود: دلایلی وجود دارد که ما را به جایی که در لبنان هستیم رسانده است. درمان نیاز به زمان دارد و راه رهایی از بحران کنونی به تدریج آغاز می شود و برای پایان دادن به این بحران به 6 یا 7 سال زمان نیاز است.

وی گفت: تغییر قطعا در راه است و اتفاق خواهد افتاد، این تغییر فکری و عملی خواهد بود، چرا که شرایطی کنونی ما نتیجه تصمیمات اشتباه، دزدی و فساد است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت