کانادا خواستار تشکیل جبهه واحد علیه چین شد

يکشنبه 5 دی 1400
04:21
کانادا خواستار تشکیل جبهه واحد علیه چین شد نخست‌وزیر کانادا از کشورهای غربی خواست تا جبهه‌ای واحد علیه چین تشکیل دهند.

العالم-آمریکا

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا در سخنانی مدعی شد که چین با سوء استفاده از منافع تجاری خود با دنبال ایجاد تفرقه میان متحدان آمریکایی و اروپایی است.

وی از کشورهای غربی خواست تا با هدف «ممانعت از سوء استفاده چین از منافع تجاری برای ایجاد تفرقه در میان متحدان، جبهه‌ای واحد علیه این کشور تشکیل دهند».

ترودو در گفت‌وگو با شبکه «گلوبال» افزود: «چین در حالی که برای دستیابی به فرصت‌های اقتصادی رقابت می‌کند، کشورهای غربی را به مقابله با یکدیگر سوق می‌دهد».

وی تصریح کرد: «ما در حال رقابت بوده‌ایم که چین هر از گاهی با ما بسیار هوشمندانه در یک بازار آزاد و به شیوه‌ای رقابتی بازی می‌کند».

نخست‌وزیر کانادا گفت: «ما باید همکاری خود را تقویت کنیم و اتحاد قوی بین خود تشکیل دهیم تا چین نتواند ما را به تفرقه بیندازد و ما را به کار علیه یکدیگر وادار کند».

0% ...

آخرین اخبار

سازمان همکاری شانگهای: آسیب به زیرساخت‌های انرژی و واکسن سازی ایران، مردود است


واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درمورد نجات خلبان هواپیمای آمریکایی ساقط شده


سخنگوی قرارگاه خاتم از انهدام دومین هواپیمای نظامی ترابری C۱۳۰ در اصفهان خبر داد


آشفتگی در  فرودگاه بن‌گوریون در پی انتشار دود سیاه از بسته مشکوک


حزب الله، کشتی جنگی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


مورخ یهودی ضدصهیونیست: هدف اسرائیل از جنگ‌ها، سلطه کامل منطقه‌ای است


اعلام آمار جدید تلفات اسرائیل در سایه تشدید سانسور


نخستین خرید نفت هند از ایران پس از وقفه‌ای هفت‌ساله


ندای همبستگی با ایران در قلب انگلستان طنین‌انداز شد


سخنگوی قرارگاه خاتم: پرنده‌های دشمن متجاوز منهدم شدند