رای دادگاه فدرال عراق، تایید انتخابات و ضرورت برگزاری جلسه پارلمان است

دوشنبه 6 دی 1400
17:56
خبرنگار العالم در بغداد گزارش داد، رای دادگاه فدرال مبنی بر تایید نتایج انتخابات، ضرورت برگزاری جلسه پارلمان را نشان می دهد.

العالم – عراق

به گزارش محمد القیم خبرنگار العالم در بغداد، دادگاه فدرال عراق اعلام کرد که نتایج انتخابات عراق قابل اعتراض نیست مگر در هیئت استیناف که این هیات تنها مرجع صالح برای رسیدگی به این مساله است. این دادگاه اعلام کرد که شورای قضایی صلاحیت انحصاری حل مشکلات ناشی از انتخابات را دارد.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، مرحله پس از تایید نتایج انتخابات، اجرای تدابیر قانونی درباره اعلام پایان انتخابات و نتیجه قطعی آن است.

افزایش تشنج در بغداد پس از انتشار اخباری از سوی جناح های سیاسی آغاز شد مبنی بر اینکه دادگاه فدرال نتایج انتخابات پارلمانی که زیر فشارهای خارجی به ویژه آمریکا برگزار شد را تایید می کند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد