نظر مقام قطری درباره اقدام نظامی علیه ایران

پنج‌شنبه 9 دی 1400
02:13
نظر مقام قطری درباره اقدام نظامی علیه ایران «حمد بن جاسم» نخست وزیر سابق قطر در خصوص روند مذاکرات ایران در وین به اظهار نظر توئیتری پرداخت.

العالم - آسیا

«حمد بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر سابق قطر شامگاه چهارشنبه توییتی را درباره ایران منتشر کرد.

او در این توییت با پیش‌بینی دستیابی ایران و غرب به توافق در نتیجه مذاکرات وین، آورده است: توافق آتی کشورهای غربی و ایران بر سر فعالیت‌های هسته‌ای این کشور، فرصت مهمی برای کاهش تنش در منطقه خواهد بود.

این مقام سابق قطری افزود: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، مستقیماً بر کشورهای منطقه تأثیر خواهد گذاشت و در کوتاه مدت و بلندمدت منافع ما را تامین نخواهد کرد.

حمد بن جاسم اخیرا هم گفته بود: ایران با غرب به توافق خواهد رسید پس بهتر است ما در کشورهای حاشیه خلیج (فارس) با ایران گفت‌وگو کنیم و بر این اساس که آیا تنشی آمریکایی علیه ایران وجود دارد یا خیر، با ایران تعامل نداشته باشیم. گفت‌وگو با ایران باید مستقیم و مشخص باشد زیرا ایران علاقمند است که خلیج (فارس) دریاچه صلح باشد.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت