پیام هشدارآمیز بنت به غزه: هر که به سمت اسرائیل موشک شلیک کند مسؤول است

يکشنبه 12 دی 1400
16:52
پیام هشدارآمیز بنت به غزه: هر که به سمت اسرائیل موشک شلیک کند مسؤول است
نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرد: هر کسی که به سمت "اسرائیل" موشک شلیک کند، مسؤول این اتفاق است.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حملات جنگنده‌ها به نقاطی در نوار غزه در واکنش به شلیک دو موشک به سواحل تل‌آویو مدعی شد: تمام داستان‌های جنبش حماس در خصوص رعد و برق که در فصل زمستان تکرار می‌شود ما را فریب نمی‌دهد.

وی در اظهاراتی تهدید آمیز گفت: هرکسی که به سمت "اسرائیل" موشک شلیک کند، مسؤولیت آن را برعهده دارد.

بنت در جلسه هفتگی دولتش گفت: نیروی هوایی شب گذشته حمله‌ای به سلسله اهدافی در مجتمع وابسته به حماس در خان‌یونس که برای تولید خمپاره استفاده می‌کند، همچنین ارتش حمله‌ای به سلسله مواضع حماس در هم‌جواری مرزهای مشترک با غزه انجام داد.

او ادامه داد: این حمله در واکنش به شلیک دو موشک از غزه بود.

پیشتر رسانه‌های محلی گزارش دادند که هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی طی ۱۰ حمله پایگاه "القادسیه" (متعلق به گردان‌های عزالدین قسام، شاخه مسلح جنبش مقاومت اسلامی حماس) در غرب "خان یونس" واقع در جنوب نوار غزه را هدف حمله قرار دادند.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این بمباران در واکنش به سقوط دو موشک پرتاب شده از نوار غزه به نزدیکی تل‌آویو انجام شده است.

گزارش‌ها حاکی هستند، مصر تماس‌ها با اسرائیل و گروه‌های فلسطینی در غزه را به منظور کاهش تنش بین دو طرف آغاز کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم