رئیس سِنی پارلمان عراق: نخستین جلسه 9 ژانویه برگزار می شود

سه شنبه 14 دی 1400
08:55
رئیس سِنی پارلمان عراق: نخستین جلسه 9 ژانویه برگزار می شود محمود المشهدانی، نماینده ائتلاف عزم و رئیس سِنی پارلمان عراق اعلام کرد که نخستین جلسه پارلمان نهم ژانویه و برای انتخاب رئیس برگزار خواهد شد.

العالم - عراق

رئیس سنی پارلمان عراق گفت نخستین جلسه پارلمان جدید عراق 9 ژانویه برای سوگند یاد کردن و انتخاب رئیس و معاونانش برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه بنابر مصوبه دادگاه فدرال نخستین جلسه پارلمان غیرعلنی خواهد بود، گفت درصورت عدم انتخاب رئیس در نخستین جلسه، جلسه برای بررسی برگزار می شود.

محمود المشهدانی توضیح داد: فراکسیون های پارلمانی تلاش می کنند رئیس پارلمان را در نخستین جلسه انتخاب کنند اما در صورت عدم توافق فراکسیون ها، جلسات تعطیل نخواهد شد و تا زمان توافق فراکسیون های سیاسی برای بررسی برگزار خواهد شد.

این عضو ائتلاف عزم گفت تصمیم این فراکسیون انتخاب رئیس پارلمان در نخستین جلسه است.

وی گفت هنوز تصمیمی برای زمان برگزاری نخستین جلسه گرفته نشده است و نخستین جلسه پارلمان را حساس ترین جلسه توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند