ارتش پاکستان: حصارکشی در امتداد مرز افغانستان تکمیل خواهد شد

چهارشنبه 15 دی 1400
15:58
ارتش پاکستان: حصارکشی در امتداد مرز افغانستان تکمیل خواهد شد سخنگوی ارتش پاکستان با اشاره به برخی موضوعات و اتفاقات چند روز گذشته در مرز این کشور و افغانستان در منطقه خط دیورند گفت: حصارکشی در امتداد مرز افغانستان تکمیل خواهد شد.

العالم - جهان اسلام

«بابر افتخار» سخنگوی ارتش پاکستان با اشاره به برخی موضوعات و اتفاقات چند روز گذشته در مرز این کشور و افغانستان در منطقه خط دیورند گفت: حصارکشی در امتداد مرز افغانستان تکمیل خواهد شد.

پس از انتشار اخباری مبنی بر ممانعت طالبان از ادامه روند حصارکشی در مرزهای غربی، سخنگوی ارتش پاکستان افزود: این حصار در واقع حصار صلح و آرامش است و تکمیل می‌شود.

به گفته وی، وضعیت در مرزهای غربی در سال 2021 نگران کننده بود. این عملیات در سال جاری در وزیرستان شمالی انجام شد و خروج نیروهای خارجی از افغانستان بر امنیت پاکستان تأثیر داشت. مدیریت مرزی و حصارکشی در مرز پاکستان و افغانستان 94 درصد تکمیل شده است.

بابر یادآور شد: بین هر پست مرزی تا پست دیگر بین 7 تا 8 کیلومتر فاصله وجود دارد. هدف از حصار حفاظت از مردم دو طرف است. این حصار حافظ خون شهدای ما و حصار صلح است و قطعا تکمیل خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد