یک فرمانده بلندپایه دولت منصور هادی در مأرب کشته شد

چهارشنبه 15 دی 1400
21:36
یک فرمانده بلندپایه دولت منصور هادی در مأرب کشته شد منابع یمنی از کشته شدن یک فرمانده بلندپایه نیروهای ویژه دولت منصور هادی در درگیری‌های استان مأرب خبردادند.

العالم - یمن

منابع یمنی امروز (چهارشنبه) از کشته شدن سرهنگ «فرحان النقیب» فرمانده تیپ دوم نیروهای ویژه ارتش منصور هادی در درگیری‌های مأرب خبر دادند.

به گفته این منابع، خودروی این فرمانده ائتلاف سعودی در بلندی‌های البلق در غرب مأرب هدف موشک قرار گرفته است.

در روزهای گذشته تاکنون بلندی‌های البلق جنوبی و غربی صحنه درگیری‌های شدیدی بوده است، در صورت تسلط کامل نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی بر این بلندی‌ها، تسلط آتش‌باری بر شهر مأرب کامل خواهد شد.

درگیری‌های استان مأرب به عنوان سرنوشت‌سازترین عملیات آزادسازی می‌تواند نتیجه جنگ یمن را مشخص کند و این استان اصلی‌ترین مرکز باقی مانده برای دولت منصورهادی است. در ششم دی ماه منابع نظامی یمنی گفتند که در اثر چند ساعت درگیری، ۳۵ نفر از مزدوران وابسته به دولت مستعفی یمن و حزب «الاصلاح» در جنوب و شرق مأرب کشته شده‌اند.

موفقیت‌های میدانی نیروهای مقاومت یمن در حالی است که طرف مقابل به طور عمده به حملات هوایی جنگنده‌های سعودی دلخوش کرده و تلاش دارد با استفاده از برتری هوایی پیشروی نیروهای دولت صنعاء را آهسته کند، به طوریکه استان مأرب یمن این‌ روزها شاهد بیشترین تعداد حملات هوایی در مقایسه با چند ماه پیش است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی