سوریه سازمان ملل را به تعلل در تحقیق پیرامون حملات شیمیایی متهم کرد

پنج‌شنبه 16 دی 1400
17:16
سوریه سازمان ملل را به تعلل در تحقیق پیرامون حملات شیمیایی متهم کرد
نماینده سوریه در سازمان ملل، سازمان منع سلاح‌های شیمیایی را به طفره روی در تحقیق درباره حملات شیمیایی داعش متهم و بر جانبداری این سازمان علیه کشورش در تحقیقات تاکید کرد.

العالم - سوریه

بسام صباغ، نماینده سوریه در سازمان ملل تاکید کرد، کشورش علیرغم سختی چالش‌هایی که ارتش سوریه و متحدانش در نتیجه جنایات سازمان‌های تروریستی و حامیانشان با آن روبرو هستند هرگز از هیچ یک از این سلاح‌های ممنوعه یا مواد شیمیایی سمی استفاده نکرده است.

سوریه در سال ۲۰۱۳ به کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی پیوست و با سازمان ملل متحد و سازمان منع سلاح های شیمیایی همکاری کرد تا ذخایر این سلاح‌ها و تأسیسات تولید آنها را نابود کنند که طبق گزارش‌های مربوطه در مدت زمان بی‌سابقه‌ای در اواسط سال ۲۰۱۴ انجام شد.

صباغ همچنین خاطرنشان کرد: همکاری سوریه با این سازمان و ایفای تعهداتش به موجب کنوانسیون با دروغ پردازی کشورهای غربی، راه اندازی کمپین‌های گمراه کننده، اعمال فشار برای اتخاذ تصمیمات نادرست و ایجاد مکانیزم‌های غیر قانونی در راستای سیاسی کردن آشکار فعالیت این سازمان و منحرف کردن آن از اهداف خود رو به رو شد.

وی با اشاره به اینکه این اقدامات، گزارش‌های دبیرخانه فنی و تیم‌های آن را به بخش مهمی از پویش خصمانه علیه سوریه تبدیل و به فعالیت سازمان و اعتبار گزارش‌ها و حرفه‌ای بودن کارکنان آن آسیب وارد کرد، توضیح داد: وزارت امور خارجه سوریه در دهم ماه میلادی گذشته با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی موضع سوریه را در خصوص گزارش‌های دبیرخانه فنی و اطلاعات نادرست آن‌ها طی سال‌ها را اعلام کرد که بهانه‌ای برای اتهامات واهی به سوریه در نهادهای تصمیم گیری سازمان شده است. سوریه با وجود ناامیدی از رویکرد اشتباه و نامتوازن متولیان سازمان به همکاری مثبت و سازنده خود با دبیرخانه فنی و تیم‌های آن ادامه می‌دهد. همچنین نامه‌ای به معاون دبیرکل در امور خلع سلاح ارسال شد که شامل نگرانی‌های سوریه در مورد این گزارش‌ها بود و از او خواسته شد تا اعضای شورای امنیت را در مورد آنها مطلع کند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم