آیا چشم انداز حل بحران سودان مسدود است؟ + فیلم

جمعه 17 دی 1400
22:54
دو نیمه مدنی و نظامی سودان غرق در باتلاق اختلاف هستند و بعید به نظر می رسد که این کشور در آینده نزدیک با این همه تظاهرات میلیونی که از بیش از دو ماه پیش علیه قبضه قدرت توسط عبد الفتاح البرهان آغاز شده است، شاهد راه حل توافقی باشد.

العالم - آفریقا

نیروهای آزادی و تغییر از شورای امنیت بین الملل خواسته اند کمیته مستقلی برای تحقیق درباره آنچه که "جنایات حکومت سودان" از 25 اکتبر گذشته تا کنون خوانده اند، تشکیل دهد. آنها گفته اند حکومت نظامی به ارتکاب جنایت علیه بشریت همچنان ادامه می دهد.

به دنبال این حوادث، دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در سودان بر ضرورت انجام تحقیقات مستقل درباره تلفات حوادث خشونت بار در تظاهرات اخیر تأکید کرده و خواستار محاکمه عاملان این حوادث شده است.

سازمان ملل نیز مراتب نگرانی خود را بابت تشدید تنش در سودان اعلام کرده و خواستار خویشتن داری و ایجاد فرصت برای اعتراض مسالمت آمیز شد.

شمس الدین کباشی، عضو شورای انتقالی حاکمیت در تماس تلفنی با مولی فی، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آفریقا به بررسی مجموع تحولات و حوادث جاری در سودان پس از استعفای عبد الله حمدوک، نخست وزیر پرداخت.

ترویکای غربی شامل اتحادیه اروپا، آمریکا و انگلیس و نروژ هم به ژنرالهای سودان درباره عواقب تعیین یک جانبه نخست وزیر جدید بدون مشارکت طیف وسیعی از فعالان غیر نظامی هشدار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران